Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 mei 2017

Dancing queens opgelet! De film Mamma Mia krijgt een vervolg

Oké, oké, we zijn allemaal waarschijnlijk veel te jong om echt naar Abba geluisterd te hebben. Maar dat neemt niet weg dat het in onze jonge jaren ineens weer hip was om naar de Zweedse band te luisteren. En dat het gewoon best lekkere muziek is. Ook valt niet te ontkennen dat de film Mamma Mia een heerlijke romcom was om naar te kijken. En dat allemaal samen maakt dat wij gewoon dolblij zijn met het nieuws dat er een vervolg komt op deze fantastische film.

Het nieuws is bevestigd door Universal, die ook het eerste deel produceerde. En de acteurs uit de eerste film – Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth – zijn in gesprek over het een vervolg op de Mamma Mia film. Er is ook al een naam: Mamma Mia: Here we go agian. Briljant, als je het ons vraagt.

Het eerste deel ging over moeder Donna die op een Grieks eiland woonde en haar dochter. De dochter wil – voordat zij gaat trouwen – weten wie haar vader is. Er zijn drie mogelijke vaders, maar Donna wil niets los laten.

Waar het tweede deel over zal gaan is nog helemaal duidelijk. Het zal in ieder geval gaan over de hoofdrolspelers nu – tien jaar na de eerste film – en over hoe het er aan toe ging in hun jonge jaren.

Gimme gimme gimme een vervolg op Mamma Mia

Als het allemaal op rolletjes verloopt, draait Mamma Mia: Here we go again vanaf juli 2018 in de bioscopen. Tot die tijd zingen we maar mee met het eerste deel.

Alles wat we nog te zeggen hebben is: thank you for the music.

Lees ook: Yas keek Voor elkaar gemaakt: Een hilarische film vol met heerlijke flauwe humor

Reageer op artikel:
Dancing queens opgelet! De film Mamma Mia krijgt een vervolg
Sluiten