Renée
Renée | LinkedIn Love 8 mrt 2019

JUICE! Dit is het bewijs dat Danicio Rodanya echt heeft verleid

Als je niet beter weet zou je nog kunnen geloven dat er iets moois gebeurt tussen Temptation Island verleider Danicio en kandidaat Rodanya. Maar als we presentatrice Goedele Liekens mogen geloven heeft hij vooral misbruik gemaakt van haar.

Temptation Island is tot nu toe nogal mild, maar uiteindelijk komen de kandidaten pas los als het einde van het programma nadert. Gebeurt dat ook bij Danicio en Rodanya? Want we horen zojuist dat ervan wordt beschuldigd dat hij haar heeft gebruikt.

Wat is de situatie tussen Danicio en Rodanya?

Dat de twee een klik hebben is zeker. Of er iets gaat gebeuren weten we officieel niet zeker, maar we weten dat er zeker iets kan gebeuren. De verleider was dus op bezoek bij Goedele en liet weten dat hij haar niet alleen op Temptation verleidde, maar ook dáárna.

Bekijk hier het fragment:

Hij ontkent haar gebruikt te hebben

Danicio beweert dat ‘ie echt niet zo slecht voor vrouwen is als nu overkomt. Maar laten we bij het begin van het fragment beginnen. ‘Het gaat na Temptation gewoon door voor mij in Nederland.’ Goedele kan het niet laten om te vragen of het meisje dan niet heel boos is op hem.

‘Het is niet mijn hoofdpijn, maar haar hoofdpijn.’ Sorry, wat zeg je? Goedele: ‘Wie is het meest boos op jou, Morgan of Rodanya?’ En het antwoord? Rodanya. Wauw, of hij speelt nu een spelletje met de kijker, of er is echt wat gebeurd tussen de twee.

‘Je hebt dat meisje gebruikt, misbruikt en met haar voeten gespeeld.’ Dat is volgens de verleider niet waar, omdat hij naar eigen zeggen lief voor haar was op het eiland.

Of het verliefdheid was aan de kant van Rodanya of fysiek contact weten we dus niet, maar we weten wel dat we naar Temptation Island blijven kijken.

Check hier Temptation Island aflevering 6.

Zoek niet verder, dit zijn de Instagram accounts van de Temptation Island kandidaten

Reageer op artikel:
JUICE! Dit is het bewijs dat Danicio Rodanya echt heeft verleid
Sluiten