Renée
Renée | LinkedIn Love 20 mei 2019

Op deze videobeelden zie je Danicio en Rodanya zoenen ná Temptation Island

Na de heftige confrontatie tussen Rodanya, Morgan en de waarheid in de allerlaatste Temptation Island aflevering denken we allemaal te weten hoe de vork in de steel zit. Rodanya zou vreemdgaan met Danicio tijdens én na de opnames en er zijn nu beelden die het bevestigen.

Nee, op de videobeelden zie je niet dat Danicio bij Rodanya thuis is zoals de verleider zei in de laatste aflevering. Wat je wel ziet is dat de twee in een club zijn en van het één komt daar al snel het ander.

Danicio en Rodanya zoenend gespot

Danicio en Rodanya zijn zoenend gespot en je weet het: zodra je bekend bent blijft niet onopgemerkt. Terwijl zij aan de lachgas zit – doe het niet kids – zie je hoe ze daarna de verleider zoent. De vraag is hoe oud de beelden zijn en je kunt er niet per se conclusies uittrekken, maar je ziet in ieder geval dat ze het leuk hebben samen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Rodanya vertelt wat er nog meer is gebeurd

Rodanya heeft daarnaast bij de opnames met Goedele Liekens verteld wat er nog meer is gebeurd. Daar biecht ze op dat de twee inderdaad in bed zijn beland en dat er spanning was tussen hen. Máár het was niet tijdens Temptation Island. Als Danicio iets meer zijn best had gedaan was het misschien wél gebeurd, biecht ze op.

Oké, oké. Voordat je een oordeel hebt over haar: vergeet niet dat Morgan niet altijd een lieverdje schijnt te zijn en dat hij haar heeft bedrogen. Laten we vooral hopen dat iedereen nu gelukkig is.

Lees ook: Morgan en Rodanya zijn niet meer samen en we weten precies ze heeft gedaan met Danicio

Reageer op artikel:
Op deze videobeelden zie je Danicio en Rodanya zoenen ná Temptation Island
Sluiten