Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 mei 2018

Danielle en Fabrizio zijn nog wél een koppel geweest, maar hij gaf al snel op

Temptation Island 2018 is voorbij. Maar stiekem vinden we het nog altijd smullen om te lezen wat de voormalige koppels en verleiders hebben uitgespookt. En vooral hoe het ze is vergaan ná de opnames van ‘de ultieme relatietest’.

In de laatste aflevering van Temptation Island 2018 zagen we hoe het nu met de koppels gaat. En daarin zagen we onder andere dat Danielle en Mezdi elkaar niet meer kunnen uitstaan. Mezdi beweerde dat Danielle was vreemdgegaan met Fabrizio, zij ontkende dat, maar was ook niet heel loslippig over de situatie.

Fabrizio heeft nu opheldering gebracht in de situatie. Na Temptation was het uit tussen Danielle en Mezdi, zij is dus niet vreemd gegaan. Hij zegt wel dat Danielle en hij nog wel even samen zijn geweest.

Danielle en Fabrizio hebben het toch geprobeerd

Tijdens het programma was Fabrizio smoorverliefd op de blondine met volle billen. Dat was oprecht, vertelt hij in Dag Allemaal. ’Terug thuis wilden we onze relatie een eerlijke kans geven, maar in ’t echte leven bots je toch op zaken waar je in Thailand geen rekening mee hoefde te houden,’ aldus de verleider.

Toch vragen we ons af hoe erg de twee hun best hebben gedaan. Hij zegt namelijk ook: ’Ik had het met­een weer druk in de zaak, en Daniëlle woont meer dan drie uur rijden van mij vandaan… Dat maakt het allemaal al minder evident. Ik ben één keer tot ginder gereden, en zij is twee keer tot bij mij gekomen.’

Oke, ze hebben het drie weken geprobeerd en hebben elkaar drie keer gezien in die tijd. Fabrizo had toch wel wat vaker de auto kunnen pakken naar het hoge noorden als hij zo in love was?

Danielle en Fabrizio hielden niet lang stand

Zelf geeft de Kleurplaat de schuld aan Mezdi, die een stokje wilde steken voor de relatie van Danielle en Fabrizio.

Tja, Pommeline was natuurlijk veel bereikbaarder en is het eind goed al goed, voor de verleider. Maar niet voor Danielle, die in korte tijd twee relaties zag sneuvelen. Al valt dat misschien allemaal ook wel mee. Ze is immers alweer gespot met een nieuwe man.

Reageer op artikel:
Danielle en Fabrizio zijn nog wél een koppel geweest, maar hij gaf al snel op
Sluiten