Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 apr 2018

Nou ja! Het lijkt of wij én Mezdi zijn bedot bij de leugendetectoraflevering van Temptation Island 2018

Of het programma Temptation Island niet zo puur en echt is als het lijkt, is al langer een vraag die ons bezighoudt. Want: bestaan er werkelijk mensen zoals Tim? En hoezo hoeven Mezdi, Yasmine, Kevin en Chloë niet een onwijs hoge boete te betalen voor het lekken van informatie via Instagram?

Goed, keiharde bewijzen dat Temptation Island doorgestoken kaart is, zijn er niet. Maar de verdachte zaken stapelen zich op. Nu lijkt er bijvoorbeeld weer gesjoemeld te zijn bij de leugendetectoraflevering.

Danielle’s antwoord bij de leugendetector

Om even je geheugen op te frissen: in aflevering 11 gingen Danielle, Mezdi, Vanessa en Jeremy aan de leugendetector. Achter hen zat een man de apparatuur te bedienen. En hij stak een duim op als de detector zei dat de persoon de waarheid sprak. Of hij deed zijn duim naar beneden als het erop leek dat de kandidaat loog.

Danielle kreeg de vraag voorgeschoteld of ze zich bewust is van wat ze hier aan het doen is op het eiland. Ze antwoordde ‘ja’ en de leugendetectorman stak z’n duim omhoog.

Maar in aflevering 12 was er een kampvuur en daar kreeg Mezdi het bewuste fragment te zien. Alleen toen deed de leugendetectorman zijn duimpie naar beneden. Huh?!

Temptation Island: doorgestoken kaart of pijnlijke fout?

Worden de deelnemers en wij als kandidaten nou voor de gek gehouden? Is dit bewuste manipulatie? En weer een nieuwe aanwijzing dat het programma deels fake is? Of een pijnlijke fout van de makers?

Volgens de programmamakers is het een foutje. Productiehuis Warner had de verkeerde versie opgestuurd naar de zenders RTL en VIJF. Lekker dan. Iemand van VIJF laat weten aan Hln.be dat Mezdi in Thailand wél de goede versie te zien heeft gekregen. Hmm…

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Nou ja! Het lijkt of wij én Mezdi zijn bedot bij de leugendetectoraflevering van Temptation Island 2018
Sluiten