Renée
Renée | LinkedIn Life 24 jul 2018

Danique biecht op dat ze gevoelens heeft voor Donny

Als er twee mensen zijn die gevaarlijk dichtbij elkaar komen tijdens Temptation Island VIPS, dan zijn het Donny en Danique wel. Het ging zelfs zó ver dat de verleidster gevoelens kreeg voor hem. Is ze verliefd?

Danique is sinds kort te vinden op YouTube en natuurlijk kon ze het niet laten om haar deelname aan Temptation Island VIPS te bespreken. Zorg dat jij en de meiden klaarzitten om haar video te kijken, want in haar Q&A biecht ze het één en ander op over Donny…

Is Danique verliefd op Donny?

We weten niet of Danique écht verliefd is op Donny, maar dat er iets speelt (of speelde) tussen de twee is wel zeker. Ze kreeg de vraag of ze oprechte gevoelens kreeg voor Donny en ze zei het volgende:

‘Ik ga het eerlijk zeggen. Ik heb oprecht gevoelens gekregen voor Donny en ik was totaal niet meer bezig met het spel. Misschien maakt mij dat een slechte Temptation verleidster, maar ik vond hem wel echt heel leuk. Dat was wel echt oprecht.’

Oh shit, dat vindt Amijé vast niet leuk om te horen. Er lijken steeds meer bewijzen te zijn dat het koppel de opnames wél heeft overleefd. Daarom helpt het niet als de verleidster nu vertelt dat ze gevoelens heeft ontwikkeld.

Benieuwd naar de video? Bekijk het hieronder:

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Op déze gelekte beelden zie je dat Donny en Danique het iets te gezellig hebben

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Danique biecht op dat ze gevoelens heeft voor Donny
Sluiten