Renée
Renée | LinkedIn Life 9 aug 2018

WTF! Stefano zei tegen Danique vóór TI VIPS dat ze mee moest doen

Door alle drama in Temptation Island VIPS ben je alweer bijna vergeten wat de deal was tussen Stefano en Danique. De twee hebben een verleden samen – nogal shady – en het was wel héél toevallig dat Danique verleidster was. Wat blijkt? Stefano heeft haar aangespoord om mee te doen.

Oké, laten we even kort bespreken wát er precies aan de hand was. Gelina wist natuurlijk al dat Stefano niet echt te vertrouwen was. Daarom was Temptation Island VIPS de perfecte kans om te bewijzen dat hij wél trouw kan zijn.

Maar dan gebeurt al snel het onvermijdelijke: Gelina komt erachter dat Danique en haar vriendje een verleden hebben. Het is ook zó toevallig dat uitgebreid de roodharige verleidster meedoet. Maar zo toevallig blijkt het niet te zijn.

Zo zag Danique van Temptation eruit vóór ze rood haar had

Stefano haalde Danique over om mee te doen aan Temptation Island VIPS

Je leest het goed. Het was namelijk Stefano die wilde dat Danique naar Mexico kwam voor de opnames van Temptation Island VIPS. Hoe bizar is dit?

Hoe weten we dit? Nou, hierdoor:

Waarom deed Danique mee?

Nanne vraagt in de video waarom ze heeft meegedaan. Danique: ‘Op een gegeven moment kreeg ik een berichtje van Stefano. Hij zei: Daan, je moet echt meedoen, want dat is echt wat voor jou.’

Que? De beste man wíst waarschijnlijk al dat hij was uitgekozen als kandidaat. Hij stuurde zelfs een nummer door, zodat ze contact op kon nemen. HUH.

‘Het is allemaal een heel vaag verhaal, hoor.’ Joh.

Eerlijk is eerlijk, we zijn wel blij dat ze naar Mexico is gekomen. Daan is een perfecte verleidster. Maar dit verhaal is toch een beetje gek.

We keken Temptation Island VIPS aflevering 1 met verleidsters Danique en Merel en dit is wat zij erover zeggen

Reageer op artikel:
WTF! Stefano zei tegen Danique vóór TI VIPS dat ze mee moest doen
Sluiten