Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 apr 2017

Dankzij deze droombanen bij Amazon kun je rijk worden terwijl je de deur níet uitgaat

Slapend rijk worden gaat dan misschien niet lukken, maar dit scheelt niet veel. Want bij webwinkel Amazon zijn er maar liefst 5000 vacatures voor banen waarvoor je de deur niet eens uit hoeft. Geld verdienen vanuit huis, terwijl je op je eigen bank ligt, of in bed, dit gaat niet mooier worden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de wereld over te reizen. Je kunt deze banen doen waar je maar wilt. Op een tropisch strand onder een palmboom, in bed, of op een rooftop bar in Bangkok, alles is mogelijk.

Amazon heeft namelijk aangekondigd dat het bedrijf 5000 nieuwe parttimers zoeken in het komende jaar, voornamelijk voor de klantenservice.

Als je meer dan 20 uur voor Amazon aan het werk gaat per week, krijg je fijne voordelen. Zoals vakantiedagen, ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Werken waar je maar wil bij Amazon

’Er zijn veel mensen die een flexibele baan willen. Ze zijn bijvoorbeeld student, hebben een militaire echtgenoot of hebben kinderen. Wij zijn blij om deze getalenteerde mensen een baan aan te bieden, ongeacht waar ze toevallig wonen op de wereld,’ zegt Tom Weiland, Amazon vice president Worldwide Customer service in een persbericht.

Lijkt het je wat? Kijk dan snel hier.

Misschien lijkt deze baan je ook wel wat: Verpleegster? In het zonnige Abu Dhabi bieden ze je een huis en 5000 euro per maand

Reageer op artikel:
Dankzij deze droombanen bij Amazon kun je rijk worden terwijl je de deur níet uitgaat
Sluiten