Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Haha! Je kunt nu dansen met alpaca’s om zo aan je fitbody te werken

Goed, dat onderwater paaldansen was al vreselijk leuk. Maar we hebben een sport gevonden waar je nog veel blijer en gelukkiger van gaat worden. Namelijk dansen. En niet zomaar dansen, nee, dansen met de allerbeste dieren ter wereld: alpaca’s.
Fit worden gaat niet altijd over rozen. Soms ben je gewoon helemaal klaar met die hardlooprondjes en eindeloze krachtsessies in de sportschool. Je wil iets doen wat écht leuk is. Waar je gelukkig van wordt én fit.

Nou, dat hebben we gevonden. Er is namelijk een boerderij waar je een dansworkout kunt doen met alpaca’s. Als je hart daar niet sneller van gaat kloppen, dan weten we het ook niet meer.

Dansen met alpaca’s, het leven wordt niet beter

De boerderij genaamd 313 Farms biedt deze zomer verschillende workouts aan met de allerschattigsten dieren. Waaronder een waanzinnige dansles.

Ann Patman van 313 Farms kreeg het idee voor de alpaca workout toen ze hoorde over yoga met geitjes. Volgens haar is een alpaca dansles een logische vervolgstap.

Check hier hoe de alpaca’s zich opwarmen voor de dansles:

Behalve de dansworkout kun je ook andere sporten doen samen met de alpaca’s. Wat dacht je van een hip-hopdansles, een barre workout of een pilates sessie. En daarna kun je nog een meet-and-greet sessie met een alpaca krijgen, zodat je je trouwe sportbuddy kunt voeren en knuffelen.

Swingen maar

Het enige nadeel – ja, sorry, er is een nadeel – is dat de alpacadansles in Canada plaatsvindt. Maar we weten zeker dat deze geweldige sport ooit Nederland bereikt.

Tot die tijd kun je bijvoorbeeld wandelen met de lieve, wollige knuffeldieren. Want dat kan gewoon in Brabant en Drenthe.

Bekijk ook onze geweldige video: Dit zijn 5 fantastische dingen die je met alpaca’s kunt doen

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt nu dansen met alpaca’s om zo aan je fitbody te werken
Sluiten