Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 nov 2017

Er komt een nieuwe dansshow op televisie en JIJ kunt de grote ster worden

Ben jij een danstalentje? Danste je al voor je liep? En kun jij iedereen inpakken met je moves? Dan hebben we goed nieuws. Want Blue Circle gaat jou een podium bieden. Er komt namelijk een nieuwe fantastische dansshow op televisie en jij kunt nu auditie doen.

Oh, missen jullie So You Think You Can Dance ook zo enorm? Elke keer als er weer een nieuw seizoen kwam van deze dansshow werden we razend enthousiast. Een dansshow is namelijk fantastisch. We hebben nu nog Dance Dance Dance maar daar kun je als niet BN’er (of Onbekende Nederlander zoals ze dat in Expeditie Robinson hebben genoemd) helaas niet aan mee doen. Gelukkig komt er nu een nieuw programma en jij kunt je opgeven.

Dansshow

Voor een gloednieuw RTL4-programma is Blue Circle op zoek naar dé dans act van 2018 voor een nieuw groot dansprogramma. Je mag het podium alleen betreden maar ook als duo of als groep. Van klassiek tot hiphop, van streetdance tot jazz. Kortom, elke dans krijgt een kans.

Veel meer informatie hebben we niet. Maar we gokken dat het een soort Voice of Holland wordt maar dan met dans. Feet of Holland. Hoe klinkt dat? Hmm.. Hoe dan ook, als jij klaar bent voor het grote podium en je je danstalent wil delen met Nederland, geef je op. Leeftijd speelt geen rol.

Aanmelden? Stuur een mail naar [email protected] met daarin de volgende gegevens:

  • Naam + mobiel telefoonnummer
  • Samenstelling: solo, duo of groep + leeftijden
  • Foto
  • Eventueel linkje waar Blue Circle de dans kan zien

Binnenkort volgt er meer informatie.

Heb je een gouden keeltje in plaats van gouden voetjes? Dan kun je je hier opgeven voor een nieuw televisieprogramma waarin ze op zoek gaan naar mensen die via een nummer een ode willen brengen aan hun geliefde.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe dansshow op televisie en JIJ kunt de grote ster worden
Sluiten