Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 7 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh jee! Is dit koppel van Ex on the Beach uit elkaar na een scheve schaats?

Het is alweer een tijdje geleden dat we van de koppels uit Ex on the Beach: Double Dutch mochten genieten. Het is dan ook best leuk om de koppels na het programma een beetje in de gaten te houden om het heerlijke programma toch niet helemaal uit het oog te verliezen (we’re watching you). En guess what, het lijkt er op dat er een relatie tussen twee deelnemers recent verbroken is.

Het zou te maken hebben gehad met het feit dat een van de twee een scheve schaats heeft gereden…

Dante en Jamy (Ex on the Beach) uit elkaar

Helaas maar waar – het lijkt erop dat Dante en Jamy toch echt een punt achter hun Ex on the Beach-relatie hebben gezet. Dit komt namelijk duidelijk naar voren in de story van Dante op zijn Instagram-account. Hij plaatste een afbeelding met de tekst ‘Cheating is a choise, not a mistake. Byeee’. Duidelijke tekst als je het ons vraagt.

Daarnaast volgen Dante en Jamy elkaar ook niet meer op het sociale medium. Zegt dit genoeg? Wij denken van wel. Benieuwd naar de Instagram-post van Dante? Hieronder staat het afgebeeld. Eerlijk is eerlijk, alles wijst er op dat Dante en Jamy weer single door het leven gaan.

EOTB Dennis en Olivia toch weer samen?

Ongeveer een maand geleden ging de relatie tussen Dennis Roos en Olivia Talaronet uit, terwijl ze tijdens en na Ex on the Beach: Douche Dutch 2020 toch echt lange tijd met elkaar waren. Maar de twee zijn tóch weer een setje en dolverliefd? Huh, wait what? Ja echt, je leest het goed.

Ook dit nieuws is bekend gemaakt via het beroemde sociale medium aka Instagram. Dennis en Olivia hadden namelijk een wel heel gezellige liefdesfoto online geplaatst. Nogal verrassend aangezien het laatste nieuws rondom de twee nog ging over de breuk.

Destijds vertelde Olivia dat een relatie niet altijd ten einde gaat door bedrog. Ze vertelde dat Dennis en zij qua karakter enorm botste en het hen allebei daarom verstandiger leuk om allebei hun eigen weg in te gaan.

Maar hier komt Olivia op terug – volgens haar zijn de twee weer verliefd op elkaar ondanks hun ‘botsende karakters’. Hieronder zie je de uitleg van Olivia over haar relatie by herself.

@olivia.talarAntwoorden aan @thijs_hazeleger *zij 👀

♬ origineel geluid – olivia.talar

Lees ook: Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island? Doe de quiz en kom erachter aan welk programma jij mee zou doen

Reageer op artikel:
Oh jee! Is dit koppel van Ex on the Beach uit elkaar na een scheve schaats?
Sluiten