Dapper meisje knipt haar lange lokken af voor haar zieke vriendje

De negenjarige Britse Libby heeft altijd al de droom gehad om er exact hetzelfde uit te zien als Rapunzel. Dat vertelde de moeder van Libby tijdens een interview voor 'ABC News'. Maar toen het vriendje van Libby, Aiden genaamd, ziek werd en zijn haar begon te verliezen, twijfelde ze geen moment.

Op 28 werd bekend gemaakt dat de zevenjarige Aiden een tumor in zijn nier heeft. Tijdens zijn derde ronde van chemotherapie is Libby haar vriendje gaan bezoeken in het ziekenhuis. Aiden zag erg bleek en had geen haar meer. Libby schrok. De laatste keer dat ze haar vriendje Aiden zag, had hij nog lang krullend haar.

Libby en haar familie verlieten het ziekenhuis en Libby was vastberaden dat zij haar lange lokken wilde doneren aan haar vriendje Aiden. Libby’s moeder was tegen maar Libby hield voet bij stuk.

Goede doelen

Aiden wilde als jongen geen pruik dragen dus doneerde Libby haar lokken aan het goede doel ‘Princess Trust’. Met het geld wat Libby kreeg voor haar lokken wilde ze geld inzamelen om hiervan een feest te organiseren voor Aiden als hij weer helemaal beter is. Daarnaast gaat er ook een deel naar organisaties die hulp bieden voor allerlei medici in de strijd tegen kanker.

Wij wensen lieve Libby en stoere dappere Aiden het allerbeste.

Reageer op artikel:
Dapper meisje knipt haar lange lokken af voor haar zieke vriendje
Sluiten