Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love 29 november 2019

5 x de meest romantische dingen om te doen met je lover tijdens jullie kerstdate

Van een lekker hapje eten tot een filmpje pakken in de bioscoop, een date met je partner is altijd een goed idee. Nu december voor de deur staat, zijn er natuurlijk genoeg dingen om samen te doen. Benieuwd wat? Wij geven je de leukste ideetjes voor deze feestmaand.

December is dé maand van gezelligheid. De huizen en straten zijn versierd en iedereen komt al lekker in de de kerstsferen. Van kerstmarkten tot schaatsen, de leukste dingen zijn er deze maand te doen. Perfect dus voor een date met je lover te plannen.

Date ideeën tijdens kerst

Hebben jij en je lover wel weer zin in om iets leuks te doen, maar willen jullie weleens wat anders dan uiteten? Dan ben je bij het goede adres. Wij delen graag met jou de zes leukste dingen om samen te doen tijdens de decembermaand.

1. Kerstmarkt bezoeken

Bij kerst kan een bezoekje aan een kerstmarkt natuurlijk niet ontbreken. Wat is er nu leuker dan er eentje te bezoeken met je favoriete persoon? Ga op internet op zoek naar de leukste die je écht niet wil missen en plan een gezellig dagje uit. Slenter langs de vele kraampjes en probeer alle lekkernijen die hier te vinden zijn. Wedden dat jullie een geslaagde date hebben?

2. Ga schaatsen

Naast de vele kerstmarkten zijn er vaak ook veel schaatsbanen te vinden. Schaatsen is al leuk, maar in december is het toch net wat leuker. De muziek en versiering brengt jullie al helemaal in een romantische kerststemming.

3. Houd een kerstfilms marathon op Netflix

Wanneer het buiten ijskoud is, is een filmpje kijken op de bank top. Haal daarom de lekkerste snacks in huis, pak die warme deken en ga op zoek naar de leukste kerstfilms. Steek ook een aantal kaarsjes aan om het nog iets gezelliger en romantischer te maken en jullie date is helemaal compleet.

4. Drink warme chocolademelk

Bij de koude decembermaand hoort natuurlijk een heerlijke warme mok chocolademelk. Ga samen met je lover op zoek naar een schattig plekje waar jullie genieten van dit winterse drankje. Of duik samen de keuken in en maak de lekkerste chocolademelk recepten gewoon thuis.

5. Zet samen de kerstboom op

Een kerst zonder kerstboom is niet compleet. Voor een date hoef je echt niet groots uit te pakken of jullie huis te verlaten. Haal die kerstboom van zolder en zet ‘em samen met je favoriet persoon op. Zo is het nog leuk ook én beginnen jullie je kerst nog eens goed ook.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
5 x de meest romantische dingen om te doen met je lover tijdens jullie kerstdate
Sluiten