Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 16 mei 2019

5 redenen waarom je altijd in wil gaan op een georganiseerde blind date van je beste vriendin

Met je Tindermatches bleek je offline geen match te zijn dus dat heb je afgezworen na voor de zoveelste keer geen leuke date te hebben. Tot groot ongenoegen van je beste vriendin want zij smulde van jouw Tinder avonturen. Daarom heeft ze nu besloten om voor jou een blind date te organiseren en dat moet je nooit afslaan.

Je denkt misschien dat je er niet op zit te wachten om op een blind date te gaan (wat als hij lelijk is?!), maar als je beste vriendin heeft hem georganiseerd zijn er alleen maar redenen om wél te gaan dus GO.

1. Ze kent jou het best van iedereen

Je kunt er vanuit gaan dat jouw beste vriendin serieus heeft nagedacht of jullie wel bij elkaar passen. Vertrouw op haar kennis van jou want ze kent je als geen ander. Jij zou zeker weten ook wel kunnen bedenken wie er wel of niet bij haar zou passen.

2. Ze wil dat je gelukkig wordt van iemand

Het is super lief dat ze de moeite heeft genomen om voor jou een blind date te regelen. Ze wil namelijk dat je gelukkiger wordt en de liefde van je leven tegenkomt. Dat noem je nou echt een beste vriendin.

3. Ze heeft er moeite voor gedaan

Je beste vriendin heeft de moeite genomen om voor jou een leuke match te vinden. Alleen al dat is een reden om erop in te gaan anders was alles voor niks geweest en niet geschoten is altijd mis.

4. Ze heeft smaak want jullie zijn vriendinnen

Als ze jou als vriendin heeft zegt dat maar één ding: ze heeft smaak (ja hoor dat mag best worden gezegd). Vertrouw er dus op dat ze met een knappe match aan komt zetten.

5. Ze zou je nooit opzadelen met een creep

Ze is niet voor niets je beste vriendin dus ga er in ieder geval vanuit dat ze weet wat ze doet. Ze vindt het echt niet grappig om jou met de eerste de beste creep op te schepen want ze wil gewoon dat jij een leuke match vindt én dat dat een lief en zorgzaam persoon voor je is.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je altijd in wil gaan op een georganiseerde blind date van je beste vriendin
Sluiten