Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 14 okt 2020

Luister naar deze meditatie-video’s en de zenuwen voor je eerste date zijn als sneeuw voor de zon verdwenen

Heb jij de ware – na een lange zoektocht – nog niet gevonden? Dan doe je misschien iets verkeerd. Natuurlijk ligt het niet aan jou, maar wellicht kun je wat veranderen aan je eigen routines. Zo is meditatie de perfecte match met daten en kom je op die manier misschien wél jouw perfecte match tegen.

Sluit je ogen en laat je polsen rusten op je knieën. Geniet van de stilte en laat je gedachten ontsnappen uit dat drukke koppie. Zo’n chaos in je hoofd is namelijk niet echt welkom voor je eerste date. Precies daarom heeft Hinge de handen ineengeslagen met Headspace. Zennnnn.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest – dan kan je hem makkelijk terugvinden.

Mediteren voor het daten

Het brengt vaak behoorlijk wat spanning met zich mee zo’n eerste date. Daarom is het eigenlijk zo’n gek idee nog niet om van te voren wat ontspannende oefeningen te doen. Wordt het daten ook ineens een stuk makkelijker en die leuke match óf catch zal aan je zien hoe relaxt jij bent.

Je vriendinnen zijn ook weleens zenuwachtig voor je date maar jij merkt dat het met jou veel meer doet dan enkel een kriebeltje in je buik. Dat kriebeltje zorgt er bij jou voor dat je op het punt staat over te geven en het liefst je date nog cancelt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling want daten hoort juist heel erg leuk te zijn. Pssst: ís het ook en dat ga jij eindelijk ervaren als je van te voren mediteert.

Meer datingtips nodig? Laat het daten maar aan jou over want met deze ideeën sla jij iedere man aan de haak

Hinge en Headspace

Headspace is een bekende app om rust te creëren in je hoofd, Hinge is een datingapp gemaakt om de ware te vinden. Deze twee apps vonden dat het tijd werd om samen te gaan werken (Thank God) en kwamen met een reeks meditatie tools die je kunt gebruiken voordat je je date ontmoet.

Luister naar de stem van de vertelster en merk dat je langzaamaan rustig wordt in je hoofd, de stress zal snel wegzakken en na deze twee sessies ben jij helemaal klaar voor het ontmoeten van de potentiële ware.

Reageer op artikel:
Luister naar deze meditatie-video’s en de zenuwen voor je eerste date zijn als sneeuw voor de zon verdwenen
Sluiten