Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 15 jan 2019

8 fantastische redenen waarom je moet daten met een man die docent is

Als hij in zijn Tinder-profiel heeft staan dat hij docent is weet je dat je goed zit. Een man die voor de klas staat is uitermate geschikt om mee te daten. Hij is niet alleen extreem geduldig, hij heeft ook nog eens een hele sterke persoonlijkheid. Dit en nog meer redenen waarom je wil daten met een docent.

1. Hij heeft veel kennis

Een docent weet natuurlijk heel veel over van alles en nog wat. Dat betekent A) dat je met een intelligente man aan het daten bent en B) dat jullie die pubquiz over algemene kennis sowieso gaan rocken in de kroeg.

2. Veel vakantiedagen

Docenten hebben echt waanzinnig veel vakantiedagen. Ze doen aan alle mogelijke vakanties mee: krokus, bouwvak, herfst en kerst. Jullie kunnen daardoor samen lekker veel reisjes maken. Daarnaast is er in de vakantie altijd iemand thuis om je pakketjes aan te nemen. Handig.

3. Hij is goed met kinderen

Of het nou pubers zijn of kids van acht jaar oud, als docent moet je goed kunnen omgaan en kinderen. Als jouw date een hekel zou hebben aan kinderen was hij nooit voor de klas gaan staan. De perfecte toekomstige papa toch?!

4. Hij is geduldig

Wie voor de klas staat heeft heel veel geduld nodig. Je hebt dertig kids voor je neus als je in het voortgezet onderwijs werkt en geloof ons, daar heb je HEEL veel geduld voor nodig. ALs jij met hem gaat shoppen in de stad kan hij prima een uur buiten je pashokje wachten tot jij klaar bent. Goals.

5. Sterke persoonlijkheid

Je hebt een sterke persoonlijkheid nodig om al die kindertjes in het gareel te houden. Je moet ze tot de orde kunnen roepen als ze niet luisteren en anderzijds geen persoonlijke vete ontwikkelen tegen bepaalde irritante pubers. Een man met zo’n sterke persoonlijkheid wil je gewoon naast je hebben staan.

6. Hij heeft gezag

Er luisteren elke dag pubers naar hem en dat betekent dat jouw vent gezag heeft. En holy mekkers dat vinden wij aantrekkelijk. Zolang jij maar dominant blijft in bed *knipoog*.

7. Je kan gesprekken met hem voeren

Met zo’n intelligente vent kan je tenminste een gesprek voeren. De meeste gasten in de kroeg weten niet verder te komen dan een beetje smalltalk, en die achterlijke openingszinnen op Tinder heb je nu ook wel een beetje gezien. Jij hebt zin om met een glas rode wijn en een kaasje op de bank te gaan zitten voor een goed gesprek met je boy.

8. Hij is behulpzaam

Heb jij na al die jaren nog steeds moeite met hoofdrekenen. Teacher to the rescue. Hij vindt het vast geen probleem om je nog wat bijlessen te geven.

Heb je die leuke leraar aan de haak weten te slaan? Zo blijft jullie relatie leuk.

Dit zijn de 11 dingen die happy koppels doen om hun relatie perfect te houden

Reageer op artikel:
8 fantastische redenen waarom je moet daten met een man die docent is
Sluiten