Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 10 jul 2018

Single vriendinnen opgelet! In de zomer heb je volgens ons meer succes met daten om de volgende redenen

Zodra de eerste rokjesdag een feit is, begint het bij iedereen te kriebelen. In de zomer hangt de liefde in de lucht, wat het de perfecte tijd maakt voor het ontmoeten van je nieuwe liefde. Ben je vrijgezel? Dan heb je geluk en wel om de volgende vijf redenen.

Misschien denk je dat daten in de zomer niet handig is, aangezien iedereen op vakantie gaat. Maar wij vinden het tegenovergestelde. Alleen al om het feit dat je een strandwandeling bij zonsondergang kunt maken als date.

Oneindig veel opties

Het is warm (mits het weer eens typisch Hollands regenachtig weer is), waardoor je niet alleen maar binnen kunt afspreken op je eerste date. De mogelijkheden zijn oneindig. In de zomer kun je simpelweg een terrasje pakken, maar ook naar het strand gaan, bootje varen, een fietstocht maken of een romantische picknicken in het park.

Het trouwseizoen is in volle gang

Nee, we bedoelen echt niet dat je gelijk in het huwelijksbootje moet stappen na een succesvolle date.

Maar een bruiloft is wel ideale plek om een leuke vrijgezelle vriend/broer/neef van de bruidegom te ontmoeten. De liefde hangt al in de lucht, wat de kans op het bemachtigen van zijn nummer – en een date-  een stuk groter maakt.

Nog zelfverzekerder

Door je bruine kleurtje voel je je nóg mooier dan je al bent en staan al je jurkjes en rokjes ineens nog beter. Die mooie bruine benen maken je een stukje zelfverzekerder, wat zeker niet verkeerd is in de wiebelige eerste fase van een nieuwe relatie.

Romantisch ijsjes eten

Misschien ligt het aan ons, of misschien is het gewoon een feit: samen ijs eten is romantisch. En tja, dat is iets wat je toch minder snel doet wanneer de temperaturen onder het vriespunt liggen. In de zomer kun je ongegeneerd toegeven aan je ijsjes verslaving – en samen een ijsje eten.

Daten is weten

In de zomer ga je vaak op vakantie, en is de kans groot dat je jouw nieuwe vlam ineens vier weken niet kunt zien. Klinkt niet als een ingrediënt voor een goede relatie, maar kan juist een ideale manier zijn om langzaam van daten naar een relatie te gaan.

Een beetje lijden is goed voor de liefde, wordt er weleens gezegd. En door elkaar te missen op vakantie, is het weerzin alleen maar leuker.

Reageer op artikel:
Single vriendinnen opgelet! In de zomer heb je volgens ons meer succes met daten om de volgende redenen
Sluiten