Zara Bircan
Zara Bircan Love 22 feb 2020

Nodig je lover uit voor één van deze thuis-dates als je een gezellige én romantische avond wil

Heb je zin om quality time met je lover te hebben, maar hebben jullie om wat voor reden dan ook vooral zin om thuis te blijven? Goed idee. We zetten een paar leuke ideeën voor een gezellige en romantische avond op een rij.

Vergeet de regen, de laatste week voor je salaris komt en dure etentjes. Jullie volgende date vieren jullie thuis. Met deze dates komt dat in ieder geval helemaal goed.

De leukste 5 ideeën voor een date binnenshuis

Houd je pyjama maar aan, want voortaan kunnen jij en je partner niet zonder dates binnenshuis. De volgende vijf dingen zijn de ideale ingrediënten voor jullie avond.

1. Organiseer een game-avond

Pak de oudste Nintendo- of computerspelletjes uit de kast en speel samen een potje Sims, WiiSport, Just Dance of MarioKart. Maak er een speelavond van. Dan hoeft die GameCube in ieder geval geen stof meer te verzamelen.

2. Begin aan een nieuwe serie

Verander de huiskamer in een bioscoop en begin samen aan een serie. Leg een extra groot deken klaar en kruip tegen elkaar aan. Dat wordt nog eens gezellig tegen elkaar aan knuffelen.

3. Binge eerste (of blind) dates op YouTube

De perfecte date is… kijken hoe anderen een date hebben? Onderschat niet hoe geweldig het is om te zien hoe liefde tussen twee anderen bloeit. Wil je hier om wegzwijmelen, neem dan vooral een kijkje op First Dates. Wil je liever blind dates zien, check dan de YouTube-serie van SoulPancake.

4. Maak samen een vragenlijst en kijk wie de ander beter kent

Stel een vragenlijst op en vul de vragen voor de ander in. Misschien heb je zulke TAGS weleens op YouTube gezien. Op deze manier kom je nog meer over elkaar te weten – zelfs als je denkt dat je elkaar al door en door kent.

5. Maak jullie eigen spa-dag

Huidverzorging is in elk opzicht hartstikke goed voor je, dus maak tijd om jullie eigen DIY gezichtsmaskers of scrubs te maken. Verzorg ook gelijk je nagels of geef elkaar een massage. Dat is nog eens een relaxte date.

Reageer op artikel:
Nodig je lover uit voor één van deze thuis-dates als je een gezellige én romantische avond wil
Sluiten