Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 19 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on! Er bestaat een app die voor jou teksten bedenkt om naar je matches te sturen

Na lang swipen op je dating app heb je eindelijk een match gevonden die je wel ziet zitten. Je wilt dan ook direct indruk maken. Je stuurt niet te snel een berichtje maar wacht er ook niet te lang mee. Maar wat ga je eigenlijk zeggen? Over dat laatste hoef je je dankzij deze app in ieder geval geen zorgen meer te maken.

Het kan echt een kwelling zijn en meestal worden minimaal twee vriendinnen ingeschakeld voor het bedenken van het perfecte berichtje voor je nieuwe match. Gelukkig is dit gat in de markt inmiddels opgevuld. Thank God.

Het perfecte bericht sturen naar je match op een dating app

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je een goede binnenkomer hebt en je match meteen onder de indruk is van jou. Met een Hallo [naam] hoef je tegenwoordig namelijk echt niet meer aan te komen. Gelukkig is daar de app der apps: ‘Typs: Text Messages For Dating’. Weliswaar in het Engels maar je kunt de teksten zelf makkelijk vertalen naar het Nederlands.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Zo werkt Typs

Wat moet je dan allemaal doen voor dat perfecte berichtje waar je mee gaat scoren op die dating app? Je kunt kiezen uit negen verschillende categorieën waaronder ‘Just matched’, ‘Aks out for a date’ en zelfs ‘Morning after’. Per categorie vind je enorm veel teksten, welke worden getoond op populariteit onder de community die zich op de app bevindt.

Zie je een leuke tekst staan? Je kunt direct kopiëren en plakken naar je dating app of de tekst zelf even aanpassen natuurlijk. Geef zelf ook zeker aan wat jouw favorieten zijn want daar help je ook anderen weer mee op weg.

Overigens kun je ook geavanceerd zoeken in de app om te zoeken naar antwoorden op specifieke vragen aan je potentiële date. Wedden dat jij nooit meer wordt geghost?!

Reageer op artikel:
Hold on! Er bestaat een app die voor jou teksten bedenkt om naar je matches te sturen
Sluiten