Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De 6 type foto’s die je tegenkomt bij mannen op dating apps

Scroll. Swipe. Links. Rechts. Zit er nou nóóit wat fatsoenlijks tussen op die dating apps? Het kan soms een uren durende zoektocht zijn om tot een match te komen. En er zitten ongetwijfeld leuke boys tussen, maar die foto’s kunnen soms echt niet hoor.

Sixpacks zien we wel in de bedstee en geef op een groepsfoto nou eens duidelijk aan wie je bent.

Foto’s die je tegenkomt op dating apps

Als je met de meiden zit te swipen (echt een ding tegenwoordig) op dating apps komen jullie allemaal dezelfde type gasten tegen. Waar of niet vrouwen? Deze foto’s kun je stuk voor stuk afvinken.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

1. Met de hele vriendengroep

Heel vervelend, want hoe weten we nou om wie het gaat? Je hebt namelijk mannen die écht alleen maar groepsfoto’s plaatsen. Probeer je jezelf te verbergen of wat? Geef gewoon duidelijk aan wie je bent. We komen er anders toch wel achter. Tja, of niet want dikke kans dat we doorklikken als we niet weten wie van de drie je bent.

2. Achter de BBQ

Nog zoiets om hun mannelijkheid te benadrukken want “echte mannen” bakken vlees. Newsflash mannen, dit hoeft echt niet van ons!

3. De blotebuikfoto

Dit staat gelijk aan meteen wegswipen. Echt he-le-maal niemand zit te wachten op een foto van jouw sixpack of Rona-buikje. Laat die kleding lekker aan want wij vrouwen vinden dit walgelijk.

4. Mannen op een rots op dating apps

Want ze willen graag laten zien hoe avontuurlijk ze zijn en hiken = waanzinnig. Ze hebben zichzelf ontdekt op de Machu Picchu en daar hoort dan ook een foto met een achteloos kauwende lama. Classic.

Wil het al een beetje lukken met de matches? Hoe staat het ervoor in jouw datingleven? Dít zegt je sterrenbeeld

5. Met een kind

Want ja, ze willen wel laten zien dat ze goed zijn met kinderen, maar tóch staat er meestal direct onder de foto ‘niet mijn baby hoor’ of ‘kind is mijn nichtje’.

6. Met een voetbalsjaal om z’n nek

Want het moet wel meteen duidelijk zijn dat wedstrijdjes met de boys voor niemand worden afgezegd. Joe joe!

Reageer op artikel:
De 6 type foto’s die je tegenkomt bij mannen op dating apps
Sluiten