Dating dilemma: als dirty talk het gesprek overneemt

In dating dilemma's vertelt Marie-Louise, een twentysomething chick uit Amsterdam over haar ervaringen in het dating circuit. Want dat daten niet meer het daten van vroeger is, dat mag duidelijk zijn. Geniet van deze heerlijke herkenbare hilarische en soms ietwat pijnlijke verhalen. Deze week: hoe ga je om met mannen die al vrij direct overgaan op dirty talk?

Over één ding ben ik inmiddels wel uit: op datingapps als Tinder, Inner Circle of Happn moet je wel een lekkere babbel hebben. Met een beetje geluk red je het daarmee samen tot een echte date. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Nou. Zo dus niet:

Op een gegeven moment had ik een leuk en grappig gesprek met een jongen. Hij zag er goed uit op zijn foto’s, praatte makkelijk en maakte me aan het lachen met zijn berichtjes. Allemaal pluspuntjes waardoor je steeds meer gaat denken dat je geen complete psychopaat aan de digitale haak hebt geslagen.

Je zou er misschien zelfs wel een keer mee af willen spreken. Want laten we wel wezen, dat is toch een beetje de bedoeling van dat hele datinggebeuren. Terug naar het gesprek: dat sloeg ineens om. Hij stelde namelijk een date voor. Niet dat dat nou zo’n shocker was, maar wel de manier waarop hij dat deed.

“Met een boeketreeks in digitale sneltreinvaart die hij vanaf de plee had kunnen sturen haalt hij meisjes naar zijn huis?”

Ik moest bij hem thuis komen eten, en in één adem ging hij door met de plannen voor de rest van de avond. We zouden na een lekker kip-pesto’tje en een goed glas wijn elkaar de kleren van het lijf scheuren en daarna zou hij mij wel even over de keukentafel leggen. Vervolgens stelde hij voor wat ik bij hem zou gaan doen. Ik zal het netjes houden, maar het zou geen slagroom zijn dat hij over me heen wilde spuiten.

Je begrijpt, het gesprek werd nogal steamy. Van zijn kant dan, want ik zat met open mond de vieze berichtjes te lezen die op m’n scherm verschenen. Was dit serieus? Ging hij echt deze nasty shit naar een wildvreemde sturen? Je moet toch bedenken wat iemand met kwade bedoelingen kan doen met je foto’s en een paar screenshots van het gesprek.

“Ik heb ‘m maar veel succes gewenst met z’n keukentafel”

Toen hij na zijn ranzige relaas een ongeduldige “???” stuurde in afwachting van mijn reactie, vroeg ik hem of dit voor veel meisjes werkt. ‘Oh dat klinkt echt als een leuke date, joe, gaan we doen!’ Met een boeketreeks in digitale sneltreinvaart die hij vanaf de plee had kunnen sturen haalt hij meisjes naar zijn huis? Hij antwoordde doodleuk dat het soms wel werkt, ja. En hij kwam net uit een relatie van 4 jaar, dus wat verwachtte ik dan?

Ik heb ‘m maar veel succes gewenst met z’n keukentafel. Hij vroeg of ik dan misschien ook een toetje zou willen na het eten, maar ik antwoordde dat ik zo te horen mijn mond al vol zou hebben.

Reageer op artikel:
Dating dilemma: als dirty talk het gesprek overneemt
Sluiten