Dating Dilemma: Als een man je laat zweten

In Dating Dilemma vertelt Marie-Louise, een twentysomething chick uit Amsterdam over haar ervaringen in het dating circuit. Want dat daten niet meer het daten van vroeger is, dat mag duidelijk zijn. Geniet van deze heerlijke herkenbare hilarische en soms ietwat pijnlijke verhalen. Deze week vindt Marie-Louise een man die haar laat zweten.

Ik heb er zo een gevonden. Zo’n vent die je laat trillen op je benen. Trillen van vermoeidheid totdat je eigenlijk niet meer kan blijven staan. Het zweet loopt eerst langs je gezicht naar beneden, maar je bent binnen no time heet en bezweet. En hij kickt erop jou zo te zien.

Je weet dat je hebt gegromd en gehijgd

Je weet dat je hebt gegromd. Hebt gehijgd. Dat je je ogen hard dicht hebt geknepen en dat het er in combinatie met je rode wangen waarschijnlijk niet charmant uit heeft gezien. Maar hem kon het niets schelen. Hij vindt het prachtig je zo te zien. Hij liet het je gewoon nog een keer doen terwijl je eigenlijk niet meer kon.

Je voelt het nog steeds in elke vezel van je lichaam

De dag erna heb je spierpijn op plekken waarvan je niet eens wist dat daar beweging in was te krijgen. Maar hij wist die plekjes precies te vinden. Wist je precies de juiste beweging te laten maken. En nu voel je het nog steeds in elke vezel van je lichaam.

Goed, beetje lange inleiding, maar ik heb dus een personal trainer. Nou ja, het is eigenlijk helemaal niet eens mijn personal trainer, want ik betaal hem niet om me af te laten beulen. Hij doet dat vaak vrijwillig (of om mij te pesten) als hij even geen cliënt heeft. Hij jaagt me dan door de sportschool en kijkt streng toe of ik niet cheat met m’n squats.

En ja, het helpt ook dat het een knappe, lange, donkere, gespierde gast is. Het gênante is dat ik laatst iets te hard door de sportschool riep dat hij vandaag rustig aan moest doen met me, want ik wilde de volgende dag nog wel normaal kunnen zitten. Over dubbelzinnigheden gesproken.

Reageer op artikel:
Dating Dilemma: Als een man je laat zweten
Sluiten