Dating dilemma: Als jouw spicy vent ineens een relatie wil

In dating dilemma’s vertelt Marie-Louise, een twentysomething chick uit Amsterdam over haar ervaringen in het dating circuit. Want dat daten niet meer het daten van vroeger is, dat mag duidelijk zijn. Geniet van deze heerlijke herkenbare hilarische en soms ietwat pijnlijke verhalen. Deze week: wanneer de man die je alle hoeken van de kamer laat zien ineens serieus wordt.

Ok, je kunt zeggen dat dat hele 50 Shades gebeuren alleen maar voorkomt in de film, of in ieder geval in een smoezelige SM-kelder. Maar iemand die zich goed heeft verdiept in de fijne kneepjes van het vak én de binnenkant van jouw dijbenen, zou elke vrouw een keer meegemaakt moeten hebben.

Ik had het idee dat ik in de Nederlandse remake van 50 Shades was beland. In Amsterdam Oost in plaats van Seattle. Maar hé, een bed is een bed. En m’n Amsterdamse fiets maakt net zoveel herrie als een helikopter, dus dat kwam ook mooi uit.

Het app-contact dat ik met deze keurige jongen had, werd al snel pikant. En niet eens dubbelzinnig. Nee, gewoon van het niveau rode oortjes en idem hoofd.

Heb je je ooit vast laten binden? Nou nee, niet vrijwillig nee. En hij bedoelde vast niet iets met cowboy en indiaantje spelen vroeger. Ik had zo’n vermoeden dat dit cowboy en indiaantje voor volwassenen zou zijn. So much to do!

Vanaf de eerste date bij hem thuis voelde ik een flinke spark. En met flinke spark bedoel ik een flinke.. ja you get my point. De sushi die we hadden besteld, belandde al snel op het vloerkleed en ik belandde op plaatsen in huis waarvan ik had gehoopt dat dat het vloerkleed was.

Van vastgebonden worden aan de bedspijlen tot het gebruik van speeltjes en safe words

De ervaring van iemand die de lakens uitdeelt met de boodschap dat je daar nog lang niet comfortabel onder mag liggen, is een bijzondere. Je braaf laten rondcommanderen is namelijk voor iemand die zich normaal gesproken vrij weinig laat vertellen door een vent, nogal een uitdaging. Maar als hij alles in het werk stelt om jou een uitputtende nacht te bezorgen en ook niet stopt voor je je ogen niet meer open kan houden van vermoeidheid, is het het allemaal waard.

Van vastgebonden worden aan de bedspijlen tot het gebruik van speeltjes en safe words, zulke mannen maken van jou een speelpopje. En dat kan precies zijn wat je op dat moment nodig hebt na een lange relatie. Vooral met iemand die lief en verzorgend is, maar je ook compleet de weg kwijt laat raken in een tweepersoonsbed.

In plaats van me tegen de muur te zetten, zette hij me voor het blok

Mijn eigen Christian Grey stond op een avond onaangekondigd voor de deur. De excitement zakte alleen net zo snel weg als dat ‘ie gekomen was. Want in plaats van me tegen de muur te zetten, zette hij me voor het blok door te zeggen dat hij het echt niet alleen voor de seks deed, als ik dat soms dacht. Eh. Ja? Dat was eigenlijk wel een beetje de bedoeling van dit fijne scharrelgebeuren.

Zul je dus net weer zien: wil jij een keer de bloemetjes buiten zetten zonder meteen de wedding bells te horen luiden, gaat hij in relatie-modus. Hij wilde dat we aan een stabiele relatie zouden gaan bouwen. Ik wilde dat vooral niet, ik wilde vooral te weten komen wie er dan in deel twee van mijn 50 Shades ging spelen.

Meer lezen van Marie-Louise? De dating dilemma columns schrijft ze exclusief voor Beautify, maar ze verzamelt ze mét nog veel meer leuke verhalen op haar eigen Tumblr account. Genieten!

Reageer op artikel:
Dating dilemma: Als jouw spicy vent ineens een relatie wil
Sluiten