Dating dilemma: Een brief aan Calvin Harris

In dating dilemma’s vertelt Marie-Louise, een twentysomething chick uit Amsterdam over haar ervaringen in het dating circuit. Want dat daten niet meer het daten van vroeger is, dat mag duidelijk zijn. Geniet van deze heerlijke herkenbare hilarische en soms ietwat pijnlijke verhalen. Deze week schreef Marie-Louise een brief aan Calvin Harris.

Hi Calvin,

Wij kennen elkaar nog niet zo goed. Nou ja. Ik ken jou wel, en ongeveer alle ins en outs van jouw leven. Jij weet misschien alleen nog niet zo goed wie ik ben. Maar hé, misschien zit jij mij af en toe ook wel eens creepy te Googlen. Je weet het maar nooit tegenwoordig.

Ik wilde je gewoon even een brief schrijven, want niet geschreven is altijd mis. Je bent ineens weer vrijgezel en ik kan me voorstellen dat dat een beetje overwhelming is. De paparazzi hangen vast al in de bosjes. Weet je wat zo lekker in aan Amsterdam? Weinig bosjes! Ja! Dus je mag best een keer hier komen hangen. Vind ik niet erg hoor, ik ben best flexibel. In de lampen hangen, op de bank hangen. Misschien heb jij behoefte om ‘m ergens in te hangen. Wat jij wil. If that is what you came for, zoals Riri zou zingen.

Ik ben niet zo cray-cray als Tay-Tay

Kijk, je zal heus niet verlegen zitten om aandacht. Die paar redelijk beroemde exen van je zorgen wel voor de nodige aandacht. Daten met Rita Ora en daarna uiteraard je relatie met Swifty. Kan niemand ontgaan zijn. Wat ook niemand ontgaat is jullie breakup trouwens, die bijna net zo vredelievend gaat als een massage met een kilo zand.

Even hè, over Taylor. Vet irritant dat je nu dat allemaal krijgt te horen, dat ze alweer met de volgende vent is. En ook dat hele gedoe met Kanye enzo, het is maar goed dat je daar gewoon vanaf bent. Ik heb nooit gedoe. Nee echt niet! Ik ben niet zo cray-cray als Tay-Tay. Ik heb ook eigenlijk geen beroemde vrienden en dat lijkt ook wel te schelen in dat hele media-gebeuren.

Was ik die boxer even voor je. Zo lekker gewoontjes ben ik dus

Nou heb je na je breakup laten weten dat je het wel hebt gehad met al die beroemde chicks. Snap ik. Die zijn natuurlijk ook de hele tijd druk en nooit thuis. Nog een leuk feitje over mij: ik heb het nooit zo heel erg druk. Ja, met borrels, een terrasje of een biosje pakken. Niet met wereldtournee’s, Instagramfoto’s met al m’n modellenvriendinnen, of proberen geen lelijke opmerkingen te maken over de bijzondere hobbitlengte van Kim Kardashian.

dating dilemma

Maar weetje, ik denk dat mijn vriendinnen het me wel zullen vergeven als ik een terrasavondje opgeef om een avondje met jou te zijn. Of een stukje met je mee te touren. Ik heb nog hartstikke veel vakantiedagen over dus daar kan ik er nog best wat van inleveren.

Dus Calvin, als je weer een keer in Europa bent, kom dan met dat geile Schotse accent van je eens een keertje langs in Amsterdam. Ruim ik voor de gelegenheid m’n kamer op en dan ben ik ook niet te beroerd om een wasje voor je te draaien. Was ik die boxer even voor je. Zo lekker gewoontjes ben ik dus.

Kusje, van mij

Meer lezen van Marie-Louise? De dating dilemma columns schrijft ze exclusief voor Beautify, maar ze verzamelt ze mét nog veel meer leuke verhalen op haar eigen Tumblr account. Genieten!

Reageer op artikel:
Dating dilemma: Een brief aan Calvin Harris
Sluiten