Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 23 sep 2020

Match laten varen op een datingapp? Zo start je het gesprek weer op zonder dat het awkward wordt

Toen die leuke crush daadwerkelijk met jou wilde afspreken – wat welgeteld maximaal een maand duurde – liet je al je andere matches varen. Want ja, zó zeker was je ervan dat dit toch echt de ware voor je was. Surprise: dat was het niet. En dan heb je er ook nog eens al die andere matches op je datingapps voor laten lopen. Ai.

Gelukkig heb je niet alle schepen achter je verbrand, met een beetje geluk vallen de gesprekken met je overige matches nog te redden.

Een gesprek hervatten op datingapps

Er zijn meerdere tactieken die je kunt gebruiken om een gesprek dat jij hebt laten stuklopen op je datingapps weer op te pakken. Ga jij voor het doen alsof er niks aan de hand is of durf je er nog een grap over te maken – ten koste van jezelf? Wij hebben een aantal pick-up lines voor je bedacht waar je hopelijk weer mee weet te scoren bij die leuke match.

De beste pick-up lines

1. ‘Dus, wanneer gingen wij ook alweer afspreken?’

2. ‘Ben jij inmiddels al voorzien van een leuke match of maak ik nog steeds kans?’

3. ‘Ik ben ontzettend slecht in het bijhouden van datingapps, zullen we maar meteen nummers uitwisselen?’

4. ‘Ik ben beter in gesprekken face-to-face, zullen we meteen wat inplannen?’

5. ‘Ik geloof dat ik jou echt een biertje ben verschuldigd, wanneer zou je kunnen?’

6. ‘Laat ik maar gewoon eerlijk zijn, ik zag iemand anders maar dat is inmiddels passé. Jij zit nog steeds in mijn hoofd, gek hè?’

7. ‘Sorry voor mijn late reactie, ben wel nog steeds geïnteresseerd in wat je me vertelde de vorige keer [bruggetje naar dat onderwerp slaan].’

8. ‘Dit gesprek is wel heel erg stuk geslagen. My bad. Maar ik ben de beroerdste niet en pak het met liefde en plezier weer op. Omdat jij het bent.’

Ook nog een goede tekst nodig om meer matches te fixen op je datingapps? Zet één van deze 5 teksten (of allemaal) in je datingapp profiel en je scoort vanavond nog een match om mee te daten

Reageer op artikel:
Match laten varen op een datingapp? Zo start je het gesprek weer op zonder dat het awkward wordt
Sluiten