Hoe staat het ervoor in jouw datingleven? Dít zegt je sterrenbeeld

Om tot een relatie te komen is je datingleven een belangrijk onderdeel. Iedereen heeft hier zijn eigen aanpak, vooral nu. Maar wat is je aanpak nu eigenlijk? Heb jij een plan als je aan een date begint of doe je maar wat? Misschien kunnen wij duidelijkheid scheppen. Dit is jouw datingstijl, aan de hand van je sterrenbeeld.

Heeft je datingleven een boost nodig? Misschien heb je hier iets aan.

Het datingleven per sterrenbeeld

Sta je open voor een relatie? Ben je assertief of terughouden als het om daten gaat? En wat is eigenlijk je datingstijl? Wij gaan het je vertellen:

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

1. Ram: impulsief

Een Ram is echt gemaakt voor een datingleven. Ze houden er namelijk vooral van om op dates te gaan en opzoek te gaan naar een potentiële lover. Als het om romantiek gaan vindt een Ram spontaniteit heel leuk. Er zijn eigenlijk geen regels, je laat je verassen. Je bent ook zeker niet ouderwets, als je als vrouw de eerste stap wilt zetten dan doe je dat gewoon. You go girl!

2. Stier: aanhankelijk

Het sterrenbeeld Stier houdt ervan om verliefd te zijn. Aandacht, aanrakingen en seksuele spanning zijn op je lijf geschreven. Als je gaat daten ben je dan ook echt opzoek naar een potentiële relatie. Je date moet wel even veel energie steken in een ontmoeting als jij, anders ben je er snel klaar mee.

3. Tweelingen: flirterig

Nooit een saai moment in het datingleven van een Tweelingen. In een sociale setting ben jij meteen klaar om aan te vallen. Je houdt van flirten en ben dan ook niet bang om dit te doen. Je gaat gemakkelijk een gesprek aan en vindt humor een belangrijk persoonlijk aspect bij een persoon.

Als je eenmaal een partner hebt gevonden houdt dit je af van flirten. Dan focus je je gehele aandacht op hem of haar.

4. Kreeft: verzorgend

Een Kreeft houdt van de voordelen van een relatie. Daarnaast past het ook goed bij de persoonlijkheid van een Kreeft om voor iemand te zorgen. Tijdens het daten ben jij recht voor je raap – je weet wat je wel en niet wilt in een relatie.

5. Leeuw: gepassioneerd

Een Leeuw is heel gepassioneerd. Hij/zij houdt ervan om verliefd te zijn, wel zien ze graag waardering voor hun liefde. Het moet van beide kanten komen anders is een Leeuw een relatie snel zat.

Als een Stier eenmaal voor iemand gaat, dan doet hij/zij  zijn/haar best om het vlammetje te laten branden. Stieren houden ervan om een (romantische) sfeer te creëren met muziek, kaarsen, massages en strelingen. Wil je meer lezen over hoe gepassioneerd een Stier is? Dat doe je hier.

6. Maagd: doordacht

Dit sterrenbeeld is in zijn/haar datingleven opzoek naar vastigheid en commitment. Een Maagd is heel perfectionistisch en gaat daardoor niet vaak op een date, alles moet eerst goed doordacht en geregeld is. Pas als je verliefd bent zal je je ‘echte’ wilde kant laten zien aan je lover. Dan komt er een heel ander deel van je persoonlijkheid boven.

7. Weegschaal: opzoek naar affectie

Geen date is te klein of simpel volgens een Weegschaal. Als je een vriend/vriendin als Weegschaal hebt weet je wat je te doen staat. De Weegschaal is namelijk het meest romantische sterrenbeeld. Je houdt er als Weegschaal ook van om je liefde te delen met anderen. Dates plan je daarom veel in openbare ruimtes, het maak jou echt niet uit als jullie bekeken worden.

8. Schorpioen: verleidelijk

Schorpioenen hebben een heftig datingleven. Je houdt niet van zomaar met iemand afspreken, het moet wel serieus zijn. Veel mensen snappen dit op het eerste gezicht niet, een Schorpioen is namelijk lastig te doorgronden. Maar je zult ooit de juiste persoon vinden om je leven mee te delen. Het is een zoektocht, maar het is het waard. Geloof ons maar.

9. Boogschutter: avontuurlijk

Niets is jou te gek. Een Boogschutter houdt van alles wat onvoorspelbaar is, voornamelijk in zij/haar datingleven. Je bent niet echt opzoek naar liefde, maar je laat het lot beslissen. Daarbij houdt je ook van nieuwe ervaringen en alles dat anders is dan anders.

10. Steenbok: geïnvesteerd

Een Steenbok weet precies wat hij/zij wil. Op financieel en emotioneel gebied maar ook in je datingleven. Je zoekt een hardwerkende vrouw/man die hetzelfde in het leven staat als jij. Als het om daten gaat verspil je het liefst zo weinig mogelijk tijd. Als iemand niet serieus genoeg is ben je er heel snel klaar mee en zoek je verder. Om deze reden ga je bij een date het liefst alleen een drankje doen – op deze manier kan je binnen een korte tijd erachter komen of hier potentie in zit.

Als je wilt weten of iemand de ware is, kan je jezelf deze vragen stellen.

11. Waterman: niet zoals iedereen

Een Waterman pakt de dingen anders aan dan de meeste sterrenbeelden. Ze zien hun datingleven als een uitdaging en een manier om nieuwer ervaringen op te doen. Liefde speelt daarbij niet de hoofdrol. Je trek je plan op het moment, je laat het liefst alles zo gaan zoals het gaat. De meeste dates zullen in eerste instantie denken dat je hard-to-get speelt, maar ze zullen er snel achter komen dat dit helemaal niet zo is.

12. Vissen: creatief

Het hart van iemand met het sterrenbeeld Vissen ligt op de goede plek. Voor dit dromerige sterrenbeeld maakt het niet uit hoe iedereen erover denkt. Een Vissen trekt graag zijn/haar eigen plan. Toch vind je het lastig om de eerste stap binnen het daten te zetten. Je vindt het fijner als de andere persoon initiatief neemt.

Lees ook: Online daten als een pro: met déze Tinder-hack vind je jouw match gegarandeerd

Reageer op artikel:
Hoe staat het ervoor in jouw datingleven? Dít zegt je sterrenbeeld
Sluiten