Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 18 mrt 2018

OMG! Iedereen is naakt in het datingprogramma Naked Attraction

Als je dacht dat de naakte zoektocht naar de ware in Adam Zkt. Eva al ver ging, dan heb je het nieuwe programma ‘Naked Attraction’ nog niet gezien. Deze serie, uiteraard van Britse bodem, gaat nog een stapje verder dan dat.

In de Naked Attraction gaan de kandidaten op zoek naar hun ware liefde op een wel héél bijzondere manier. Ze zullen op basis van uiterlijk, en dan bedoelen we ook echt een poedelnaakt uiterlijk, hun ideale date uitkiezen. Heftig.

Tenen, billen, hoofd

Achter zes verschillende schermen staan de poedelnaakte potentiële partners. Deze schermen zullen gedurende de uitzending steeds verder omhoog gaan.

Het begint allemaal bij de voeten, want uhm een partner met onverzorgde voeten wil natuurlijk niemand. De kandidaat laat het minst favoriete paar voetjes lopen, haha. Je raadt natuurlijk al wat de volgende stap is. En nee, niks wordt gecensureerd.

Awkward

De kandidaat kan nu uitgebreid de tijd nemen om de geslachtsdelen van de dates te bestuderen. De montagemannen zijn ook niet flauw geweest met het inzoomen. Awkward.

De kandidaat houdt uiteindelijk twee dates over en gaat dan zelf ook uit de kleren. De keuze wordt vervolgens gemaakt nadat de kandidaat ook de stemmen van de overgebleven dates heeft gehoord. Sexy.

Ben jij benieuwd naar dit programma? Je kunt de uitzendingen terugkijken op RTL XL.

Reageer op artikel:
OMG! Iedereen is naakt in het datingprogramma Naked Attraction
Sluiten