Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 26 mei 2018

Vrijgezellen opgelet! Als je durft kun je naakt op tv daten om de ware te vinden

Als je iemand kent die in 2018 nog steeds YOLO als levensmotto heeft én de prins op het witte paard niet is tegengekomen, moet je even opletten. Voor een televisieprogramma zijn de producenten namelijk op zoek naar spontane vrijgezellen die naakt (!) op televisie de liefde van hun leven* willen ontmoeten in een datingprogramma.

*Het is natuurlijk nooit zeker of je écht de liefde van je leven tegenkomt. Maar voor een datingprogramma is het castingbureau Blue Circle in ieder geval op zoek naar gezellige mensen die vrijgezel zijn en het aandurven om naakt op televisie te verschijnen.

Datingprogramma

De mensen die zich opgeven moeten dus nogal badass zijn voordat ze deze stap zetten, maar die moedigheid wordt beloond. In ieder geval met 250 keiharde euro’s, misschien met liefde. En liefde is natuurlijk onbetaalbaar als je iemand ontmoet die een blijvertje is.

Maar hallo, over welk datingprogramma hebben we het dan? Blue Circle laat weten dat het niet om Adam zkt. Eva gaat, al zoekt Joshua nog wel steeds kandidaten. De geruchten gaan dat het om het datingprogramma Naked Attraction gaat dat in Engeland een groot succes is.

Naked Attraction

In dat programma gaat iemand mét kleren aan twee kandidaten zónder kleding uitkiezen voor een date. Deze foute real life televisieversie van Tinder levert in ieder geval spraakmakende beelden op. En eerlijk, dit wil je waarschijnlijk lekker met je vriendinnen vanaf de bank bekijken.

Ken jij of ben jij echter iemand die voor dit datingprogramma helemaal geschikt is? Dan vind je de belangrijke informatie hieronder:

Reageer op artikel:
Vrijgezellen opgelet! Als je durft kun je naakt op tv daten om de ware te vinden
Sluiten