Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 okt 2017

Disney-fan en single? Dan vind je je nieuwe lief wellicht op deze Disney-datingsite

Disney-fan ben je niet voor even, maar je hele leven. Als dat jouw levensmotto is en als je toevallig nog single bent, lees dan even verder. Alle mannelijke Disney-fans zitten namelijk met smart op je te wachten. Ja, echt.

In relatie is het altijd fijn als je met je lover dezelfde interesses deelt. Of dat nu een sport, hobby, werk of studie is. Maar als je diehard Disney-fan bent, dan kan het lastig zijn om een man te vinden die daar met plezier over meepraat. Laat staan een man die naast je komt zitten op de bank als je een Disney-filmmarathon houdt.

Datingsite voor Disney-fans

Speciaal voor alle vrijgezelle Disney-fans out there, is er namelijk een datingsite opgezet. De datingsite heet MouseMingle en brengt single Disneylovers uit de hele wereld bij elkaar. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je ook enkele voorkeuren aangeven. Wil je dat je potentiële lover een jaarpas heeft van Disneyland Parijs? Geen probleem, gewoon filteren die hap.

Er bestaan al succesverhalen

De datingsite organiseert ook verschillende ontmoetingsdagen met allemaal activiteiten. Wel Disney-gerelateerd natuurlijk. Ook zijn er al verschillende relaties ontstaan. Zo hebben Kelsey en Kevin elkaar helemaal gevonden en ze zijn inmiddels al getrouwd. Zij leven in ieder geval nog lang (hopelijk) en gelukkig.

#MouseMingle helps Disney fans find their happily-ever-after | LA Times – www.mmfan.fyi/MMHEALATimes

A post shared by MouseMingle.com (@mousemingle) on

Dit wil je als Disney-fan ook niet missen: Karaoketijd: Je kunt de longen uit je lijf zingen tijdens een gigantisch Disney-feest

Reageer op artikel:
Disney-fan en single? Dan vind je je nieuwe lief wellicht op deze Disney-datingsite
Sluiten