Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 24 aug 2017

Golddiggers opgelet! Er is nu een datingsite met Nederlandse sugardaddy’s

Ben je het even zat om mannen van je eigen leeftijd te daten? Heb je zin om in de watten te worden gelegd door een heer die geniet van het goede leven en jou daarin meesleept? Als echte golddigger heb je dan geluk, want er is een datingsite met sugardaddy's.

Money, money, money

Bizar maar waar, er is nu een datingwebsite waarop rijke mannen zich kunnen aanmelden en ook mooie jonge vrouwen zich kunnen aanmelden. De heer is opzoek naar een sugarbaby, de vrouwen naar een sugardaddy die hen luxe, vakanties en dure tassen schenkt.

Eerlijk is eerlijk: in de watten worden gelegd is natuurlijk prettig. Een vent die je elke maand meeneemt naar de meest zonnige oorden en die jou bijvoorbeeld steunt met het financieren van je opleiding. Maar een beetje creepy is het toch ook wel.

Volgens de website richmeetbeautiful.nl vindt 79 procent van de vrouwen een sugardaddy en duurt een relatie gemiddeld 4,5 maand. Een interessante wereld. Aanmelden is geheel gratis, dus als het jou wel een spannend avontuurtje lijkt, meld je aan..

Je kunt hier ook nog opzoek gaan naar je rijke vent: Rijke vent aan de haak slaan? In deze landen heb je de grootste kans er ééntje tegen te komen

Reageer op artikel:
Golddiggers opgelet! Er is nu een datingsite met Nederlandse sugardaddy’s
Sluiten