Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 27 maart 2017

JA! Vanaf deze datum wordt Pretty Little Liars seizoen 7 deel 2 verwacht in Nederland

We zijn minder dan een maand verwijderd van de ontknoping van Pretty Little Liars seizoen 7. Dé grote ontknoping van Uber A, van alle raadsels en mysteries en van het liefdesleven van onze troublemakers. En dit is de datum dat het eindelijk zo ver is.

Weet jij al waar jij het nieuwe seizoen gaat kijken? In Amerika gaat het nieuwe seizoen op 18 april van start, maar wanneer kunnen we dat in Nederland verwachten? Netflix heeft je vorige keer een klein beetje teleurgesteld, aangezien er weken gewacht moest worden op het eerste gedeelte van seizoen 7. Gelukkig zal Netflix deze keer iets adequater reageren, wat betreft het online zetten van de serie. Lucky us.

Brutale Tweet

Het was niet Netflix zelf die met dit heugelijke nieuws naar buiten kwam. Een diehard fan heeft brutaal getweet naar Netflix Nederland, om te vragen wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten. Het liefst niet een aantal weken later, alstublieft.

‘Iets’

Nu heeft Netflix niet officieel gereageerd, maar wel verklapt dat we ‘volgende maand iets’ kunnen verwachten. Normaal is de regel dat het één week later dan Amerika in Nederland online komt, wat zou betekenen dat vanaf 25 april seizoen 7B online staat op de Nederlandse Netflix.

Pleaseeeee Netflix, laat ons niet langer in spanning, dat doet A al jaren namelijk.

Wij denken dat je deze theorie ook wilt lezen: Spoiler alert: Dit is de nieuwste Pretty Little Liars theorie en het is niet wat je verwacht

Reageer op artikel:
JA! Vanaf deze datum wordt Pretty Little Liars seizoen 7 deel 2 verwacht in Nederland
Sluiten