Dit is wanneer de zomer sale van 2019 begint bij je favoriete winkelketens

De periode van alle kloppende modeharten is weer aangebroken: de zomer sale van 2019. De zomer sale staat ieder jaar weer in het teken van onwijs fijne aanbiedingen op de leukste zomeritems van bijvoorbeeld Zara, H&M, Mango en nog veel meer.

Om erachter te komen wanneer we weer he-le-maal los kunnen, hebben we de startdatums van zomer sale 2019 even onder elkaar gezet.

Lees ook: De hoge paardenstaart is hotter dan ooit en zo maak je ’em perfect

Zomer sale 2019

We kunnen nu al niet meer wachten op de heerlijke kortingen en ook jij hebt vast al je winkelmandje klaarstaan. Toch is het fijn om precies te weten wanneer de sale van start gaat bij je favoriete winkelketens.

H&M

Houd bij H&M vooral de tweede en derde donderdag van juni goed in de gaten, want de vorige jaren startte de zomer sale op deze dagen.

Zara

De grote uitverkoop bij Zara begint ieder jaar in de tweede helft van juni. Dit jaar begint naar verwachting op de één-na-laatste donderdag van de maand juni.

Mango

De zomer sale begint bij Mango telkens halverwege juni en loopt minstens een maand lang door. Deze zomer sale start waarschijnlijk midden juni, hoewel Mango dit af en toe aanpast.

Zalando

Na het kijken naar de voorgaande jaren kunnen we de data van de zomer sale met elkaar vergelijken. De afgelopen jaren startte de uitverkoop op 17 juni, 18 juni en 19 juni, dus houd deze dagen goed in de gaten.

De Bijenkorf

Bij dit grote warenhuis wil je wel een kijkje nemen in de sale, want de kortingen zijn groots. Eerder begon de sale op dinsdag 11 juni, dus waarschijnlijk is dat dit jaar ook het geval.

ASOS

De zomer sale bij ASOS begint in juni en loopt door tot in de maand juli.

& Other Stories

De ontzettend fijne kortingen bij & Other Stories gaan van 30 tot 50 procent en zijn te verwachten op donderdag 6 juni of donderdag 13 juni.

Pull & Bear en Stradivarius

Deze twee winkels vallen onder het moederbedrijf van Zara en starten de sale tussen donderdag 20 juni en donderdag 27 juni.

River Island

De grote zomeruitverkoop bij River Island begint in juni en loopt door tot in de maand juli.

Monki

De zomersale begint bij Monki halverwege juni 2019 en loopt vervolgens door tot in augustus wanneer de final sale begint. De korting tijdens de zomersale loopt op tot 50%.

Lees ook: Hier zijn ze! 5 x de leukste zomertasjes voor het hete seizoen

Reageer op artikel:
Dit is wanneer de zomer sale van 2019 begint bij je favoriete winkelketens
Sluiten