Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 10 aug 2018

Zien! Dave Roelvink bereidt broertje Donny voor op Expeditie Robinson in nieuw programma

Het goede nieuws dat Donny Roelvink meedoet aan Expeditie Robinson dit jaar, wisten we al. Grote broer Dave gaat hem in een nieuw programma klaarstomen voor het leven op het onbewoonde eiland.

Dave en Donny op Expeditie

In 2016 deed Dave Roelvink mee aan Expeditie Robinson en zijn deelname was weken lang het gespreksonderwerp van de dag. Nu mag het jongste Roelvinkje ook een poging wagen. Donny’s jaar is tot nu toe in ieder geval lekker internationaal, want het lijkt alsof hij van tropische vakantie bij Temptation Island VIPS meteen in het vliegtuig gestapt is naar Expeditie Robinson.

Videoland lanceert de serie ‘Dave en Donny op Expeditie’ waarin de grote broer hem gaat voorbereiden op de deelname aan het programma. Wat we van dit programma kunnen verwachten? De twee grappige (en knappe) broertjes gaan een aantal dagen lang op expeditie in ons kikkerlandje. Donny’s survival kennis wordt bijgespijkerd met de tips van Dave.

Dat is nog niet alles, want Dave geeft ook de broodnodige tips zodat Donny niet na één aflevering eruit vliegt. Dat zou namelijk niet alleen voor hem, maar ook voor ons, enorm jammer zijn.

Wanneer

Het programma bestaat uit vier afleveringen en vanaf 16 augustus is het te zien op Videoland. Donny en Dave schitterden samen ook al in de super grappige programma’s ‘De Roelvinkjes’ en ‘Dave en Donny Doen Zaken’. Dit programma belooft dus veel goeds.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alles rondom Expeditie Robinson? Dan wil je dit lezen.

Jaaaa! We weten wanneer Expeditie Robinson 2018 op tv te zien is

Reageer op artikel:
Zien! Dave Roelvink bereidt broertje Donny voor op Expeditie Robinson in nieuw programma
Sluiten