Ahhh schattig! Zo zagen Dave en Donny Roelvink eruit in hun jonge jaren

Een paar jaar geleden kenden we alleen vader Dries. Ja, van z’n hele zwembroek. Maar inmiddels hebben zoons Dave en Donny meer faam dan hun papa. We snappen wel waarom, want het zijn natuurlijk aantrekkelijke mannen. Maar dat is niet altijd zo geweest.

Dave was altijd de badguy. Maar na Expeditie Robinson stal hij ons hart. En ja, hij bracht ook een beetje ons hoofd op hol met z’n looks.

Al zijn we sinds dit jaar tot de conclusie gekomen dat de jongste telg Donny toch wel het meest hot is. En ook nog eens super cute met z’n liefje Amije.

Zo zagen Dave en Donny Roelvink er vroeger uit

Toch zagen de mannen er niet altijd zo heet uit. In hun jonge jaren waren het toch echt broekies. Donny deelde namelijk een foto op Instagram en die zegt alles.

Donny zegt bij de foto: Kleine throwback Thursday toen ik nog niet trainde en @daveroelvink wel πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View this post on Instagram

Kleine throwback Thursday toen ik nog niet trainde en @daveroelvink wel πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

A post shared by Donny Roelvink. ⁢𓅓 (@donnyroelvink) on

Het is inderdaad te zien dat Dave flink wat meer spiermassa heeft en Donny een kippenborstje. Maar ach, Donny heeft het ruimschoots goed gemaakt.

View this post on Instagram

21πŸ† Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes, ook wil ik mijn familie en vrienden bedanken voor het geweldige feestje gister ❀️ β€œshape of my life” staat nu online ! πŸ‘πŸ½βœ¨ LINK IN BIO ❀️

A post shared by Donny Roelvink. ⁢𓅓 (@donnyroelvink) on

View this post on Instagram

17 December word ik 21 en komt mijn Documentaire uit ! ik neem jullie mee in mijn verhaal, ik laat jullie zien waarom fitness zo belangrijk voor mij is en wat het mij heeft gebracht, ook laat ik een andere kant van mezelf zien. β€œShape of my life” πŸ‘πŸ½πŸ†

A post shared by Donny Roelvink. ⁢𓅓 (@donnyroelvink) on

View this post on Instagram

Dit was het heftigste maar ook het mooiste avontuur dat ik ooit beleefd heb. Als ik de tijd terug kon draaien was ik 100% door gegaan, maar ik denk dat jullie zelf wel kunnen raden waarom ik op dat moment naar huis ging. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve en positieve reacties. Ook wil ik @expeditierobinson_rtl bedanken dat ze mij deze kans hebben gegeven. Ik zal deze reis nooit meer vergeten ❀️

A post shared by Donny Roelvink. ⁢𓅓 (@donnyroelvink) on

8 x waarom we tΓ³ch een zwak voor Tony Junior hebben gekregen in Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Ahhh schattig! Zo zagen Dave en Donny Roelvink eruit in hun jonge jaren
Sluiten