Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 20 feb 2017

Dave en Donny Roelvink beginnen een sportschool waar je kunt sporten en feesten

Dave en Donny beschikken beide over een knappe kop met een vlotte babbel, maar voor de rest zijn het tegenpolen. En daar maken deze twee broertjes héél handig gebruik van. De sportieve Donny en feestbeest Dave bundelen hun krachten onder één dak: een sportschool waar je na 16:00 kan drinken en feesten.

Hard sporten moet beloond worden

Volgens Dave is zijn broertje Donny alles behalve een kopie van hem: ´Alles wat hij heeft, heb ik niet.´ Zo zou je Donny in één woord omschrijven als sportief, terwijl als we aan Dave denken, we toch eerder aan een feestje denken.

Maar, juist dat gaat nu hun kracht zijn. De broertjes Roelvink hebben namelijk besloten om een sportschool te openen waar na 16:00 uur gedronken en gefeest kan worden. Donny zal zich bezig houden met het sporten en de healthy lifestyle. En Dave natuurlijk met hetgeen waar hij zo verschrikkelijk veel van houdt: feesten en borrelen.

Uiteraard kunnen we mee loeren

Wil je eerst de kat uit de boom kijken? Er komt een realitysoap van de broertjes waarin we dit avontuur kunnen volgen. Wij gaan ons uiteraard direct inschrijven bij deze sportschool, want we weten nu zeker dat we er wél elke week te vinden zullen zijn. Eh, uiteraard na 16:00 dan hé…

De nieuwe Roelvinkjes reallifesoap wordt in april verwacht op RTL 5.

Tja, hij blijft leuk:
7 redenen waarom we stiekem allemaal van Dave Roelvink beginnen te houden

Reageer op artikel:
Dave en Donny Roelvink beginnen een sportschool waar je kunt sporten en feesten
Sluiten