Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 1 juni 2018

Oelala! Dave Roelvink gaat datingprogramma ‘Dirty Dates’ presenteren

Dave Roelvink is terug in actie en gaat samen met Sophie Milzink ‘Dirty Dates’ presenteren. Wij kunnen ons geluk niet op. Want stiekem is elke reden een goede reden om naar Dave op ons scherm te staren.

Yes, Dave Roelvink en zijn hotte lichaam en hoofd gaan weer vaker op ons scherm verschijnen. Pak maar vast zakdoekjes voor als je gaat kwijlen, want hij is en blijft een knappe verschijning.

Wat hij dan precies gaat doen? In het programma op Concentrate Velvet (Youtube) draait het om daten. De deelnemers die strijden om een date, bestuderen elkaars kamer. En daar komen zij de meest vieze en interessante dingen tegen.

Liefde is een complex iets, wanneer je met iemand date probeer je er achter te komen of jullie een match zijn. Maar eigenlijk hoef je elkaar niet per se te zien om te weten of jullie een match zijn, je kan ook gewoon even in zijn kamer kijken en dan weet jij genoeg.

Dirty Dates

Zoals gezegd, mogen de kandidaten in dit programma elkaars kamer doorzoeken. De inhoud van hun kamer bepaalt uiteindelijk of ze wel of niet op date gaan. En dat is niet zo gek als je de eerste commentaren leest.

‘Vis van drie dagen oud, gedragen slipjes en vuilnis onder het bed.’ Dit zijn niet de meest aantrekkelijke bevindingen in iemands kamer. Dirty Dates wordt gepresenteerd door de oh-zo knappe Dave Roelvink en de leuke Sophie Milzink.

Wij kunnen niet wachten en gelukkig hoeft dat niet lang meer! Maandag 4 juni, 16:30 is de start van Dirty Dates.

Check hieronder vast de trailer.

Reageer op artikel:
Oelala! Dave Roelvink gaat datingprogramma ‘Dirty Dates’ presenteren
Sluiten