Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 13 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Omg dit wil je weten – Dít is Dave Roelvink zijn nieuwe vriendin

De knappe Dave Roelvink is niet meer single en ready to mingle (helaas voor ons). Vorig jaar eindigde zijn relatie met Julia Mekkes, maar sinds kort is hij weer gelukkig in de liefde met zijn ex-vriendin. Zou oude liefde dan toch echt niet roesten? Bij Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn in ieder geval niet.

De twee waren tot 2015 een setje. Maar de liefde bloeit nu weer helemaal op.

Dave Roelvink een nieuwe vriendin

Een jaar geleden eindigde de relatie tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes. Het leek allemaal zo perfect – ze hadden zelfs al samen een huisje, boompje en een beestje. Toch kwam daar een einde aan. Maar Dave is niet lang single geweest. Hij plaatste vandaag namelijk een foto met zijn nieuwe (oude) vriendin Jazzlyn op Instagram (is het dan nu Instagram-official?), en wat zien ze er happy uit. Kijk zelf maar.

Bron: Instagram/Dave Roelvink

Dave over Jazzlyn

Volgens Dave zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Hij had dit echt niet verwacht en Jazzlyn ook niet. Een gezamenlijke vriendin van het stel had het weer aangewakkerd. Ze vond hen zo goed bij elkaar passen, dat ze besloot hen allebei te vragen of ze niet eens een hapje met elkaar wilden eten.

En zo geschiedde – het kersverse koppel ging met elkaar eten en dat was volgens Dave weer helemaal als vanouds. Hij vond het heel gezellig en merkten dat ze toch wel erg veel raakvlakken hebben samen én erg goed met elkaar overweg kunnen. Toen vroeg hij zich af: “Waarom proberen we het nog niet een keer?”.

Eerste relatie Dave en Jazzlyn

Het is alweer acht jaar geleden dat de twee een relatie hadden. Ze waren toen nog hartstikke jong volgens Dave. Jazzlyn was dan ook zijn allereerste vriendinnetje. En het leuke is: Dave heeft nog een tattoo van haar naam. Komt het nu in ieder geval weer goed van pas ;-).

Lees ook: OMG – Love Island verschijnt vanaf deze datum weer op de buis

Reageer op artikel:
Omg dit wil je weten – Dít is Dave Roelvink zijn nieuwe vriendin
Sluiten