Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 21 dec 2016

Dave voelt zich eenzaam: 7 x waarom hij het perfecte kerstvriendje zou zijn

Dave Roelvink. Wie kent hem niet? Na meerdere malen het nieuws te hebben behaald met ietwat gênante gebeurtenissen die niet door de beugel kunnen, heeft hij zijn reputatie toch weer op weten te krikken. Hij heeft het hart gestolen van vele vrouwen. Maar hij is nog wel single. Ook tijdens kerst. Hij voelt zich eenzaam en dat vinden wij zielig.

Wij denken dat Dave Roelvink het perfecte kerstvriendje zou zijn. Hij gaf zelf namelijk aan zich regelmatig eenzaam te voelen. En dat breekt ons hart. Dave, wij zouden met liefde jouw leegte vullen en jouw vriendinnetje willen zijn tijdens Kerstmis. Dit is waarom Dave het perfecte kerstvriendje zou zijn:

1. Hij is om op te eten

Want zeg nou zelf, die mooie glimlach, zijn helderblauwe ogen om in te verdrinken en dat lichaam. Pfoe. En dan heeft hij nog zo’n sexy hese stem en zijn Amsterdamse accent maakt het af. Hij is om op te eten. Wie wil er nu niet met zo’n hottie naast zich wakker worden tijdens kerst? Precies.

2. Hij is best wel lief

In Expeditie Robinson hebben we mogen zien hoe lief Dave Roelvink eigenlijk wel niet is. Hij is goudeerlijk en oprecht en hij lijkt een lieve betrouwbare jongen. Precies wat een vrouw wil. Vooral met kerst willen we in de watten worden gelegd en wij denken dat Dave het ideale snoepje is.

3. Hij is een familiemens

Dave houdt van zijn familie. En laat kerst nu net in het teken staan van samen zijn met je familie. Hoe fijn is het dan dat je een jongen aan je zij hebt die met liefde alle familie afspraakjes met je afgaat. Hij snapt namelijk hoe belangrijk familie is. Ahw, cute.

4. Je hebt plezier met hem

Deze fijne man is overal wel voor in en houdt van leuke dingen ondernemen. Hij heeft veel vrienden, houdt wel van stappen en een drankje en laat menig publiek uit het dak gaan tijdens zijn optredens. Bij entertainment ben je bij Dave aan het juiste adres want hij wil altijd wel leuke dingen doen en kan zoals hij zelf al aangeeft niet makkelijk alleen zijn. (Hallo Dave, wij willen wel wat tijd met je doorbrengen?)

5. Hij is onvoorspelbaar

We houden van avontuurlijke en impulsieve jongens. Jongens waarmee het in elk geval niet saai is. Dave is een goed voorbeeld van een onvoorspelbare jongen: hij deed mee aan Expeditie Robinson terwijl hij nog niet eens zelfstandig woonde. Toch lukt het hem om te overleven op een eiland. Hij is overal voor in en daarom verwachten wij dat hij met de meest leuke en originele ideeën komt rond de feestdagen. Hij zal je wel vermaken.

6. Hij is een kwebbelkous

Altijd handig, een man die wel durft te spreken met je familie. Want ja, kerst kan toch een beetje awkward worden met een man die geen woord zegt. Bij Dave hoef je daar niet bang voor te zijn want hij is een echte kwebbelkous. Hij kan zich waarschijnlijk prima vermaken met jouw familie. Terwijl jij hem op een afstandje zit te bewonderen.

7. Hij is een charmeur

We vinden het toch wel heel erg fijn als mannen met ons flirten, complimenten geven en precies het juiste weten te zeggen waardoor we smelten. Kortom, een charmeur als Dave is wat we willen tijdens kerst. Want hij pakt niet alleen ons in, maar ook je hele familie erbij.

Dave, we hopen dat je je niet lang meer eenzaam hoeft te voelen. Wij vinden jou in elk geval een perfect kerstvriendje.

Reageer op artikel:
Dave voelt zich eenzaam: 7 x waarom hij het perfecte kerstvriendje zou zijn
Sluiten