De 10x grappigste slang namen voor ‘vrouw’

Geloof het of niet, maar er zijn momenteel meer dan 200 slang namen voor ‘vrouw’. Wederom geen paniek, want wij hebben natuurlijk weer de aller leukste voor je geselecteerd. Schrik niet, ze zijn niet allemaal even lief. Ready? Let’s get straat.

1. Manizer

Dat klopt, de vrouwelijke vorm van womanizer. Ook wij ladies nemen wel eens een man mee naar huis, gewoon alleen voor óns plezier. Niks mis mee, en je mag je vervolgens ook nog eens een manizer noemen.

2. Jumper

Een vrouw die groot plezier haalt uit orale seks. Misschien moeten wij dames ook zo’n naam bedenken voor dergelijke heren..

3. Dime

Een tien. Deze benaming krijgt een dame slechts waarvan de mannen menen dat ze werkelijk pérfect is. ‘She’s a dime!’.

4. PYT

‘PeeWhyTee’. We kennen hem natuurlijk van Michael Jackson, maar als je je toch altijd hebt afgevraagd waar het precies voor stond: Pretty Young Thing. Een lekker, jong ding.

5. Whooty

Een blanke dame met het achterwerk als bijzettafeltje. Tja, dat is natuurlijk een goudmijntje onder de mannen.

6. Double R

De benaming van een te stevige dame die de rolletjes over de broek heeft hangen. Wij kunnen alleen bedenken dat het ronde gedeelte van de letter R misschien voor het rolletje moet staan. Verder zijn we clueless.

7. Butter face

Een dame met een killerbody, maar een gezicht om van te huilen. Een butter face. Maar wat is er mis met een beetje boter?

8. Sea Hag

Een onaantrekkelijke oudere dame. Wat de zee daar mee te maken heeft? Van water word je ook rimpelig..

9. Amazon

Modellike. ‘You’ve got the legs of an Amazon!’

10. Fag hag

Een dame die veel omgaat met een homoseksueel. Tja, we moeten toch met iémand winkelen?

Reageer op artikel:
De 10x grappigste slang namen voor ‘vrouw’
Sluiten