De 11 allergrootste en meest herkenbare beauty frustraties

ARGH. We kennen het allemaal. Pure frustraties wanneer we de volgende dingen gebeuren met onze make-up. Van welke gebeurtenissen gaan jouw haren recht overeind staan?

1. Niezen tijdens het mascara opdoen

Nadat je je mascara net hebt opgedaan moet je niezen. Ze zaten zó perfect, en nu kun je weer opnieuw beginnen. Om van de lading wattenstaafjes die je vervolgens moeten redden nog maar niet te spreken.

2. Knoeien met je eyeliner

Knoeien met je eyeliner en eruit zien als een pandabeer. ‘Oh, misschien moet ik even dat kleine stukje weghalen, want dan ziet het er sowieso veel bete… Sh*t’

3. Krullen en de regen door moeten

Een uur je haar krullen waarna tien minuten later de hele bende alweer is uitgezakt. Of wat dacht je van je haar tot in de perfectie stijlen en vervolgens door de regen moeten?

4. Mascara knoeien op je oogschaduw

Een uur zitten op je vierdelige oogschaduw en vervolgens met je mascara op je ooglid knoeien. Hui-len (nee wacht, dan wordt het nóg erger)

5. Nagels lakken en stoten als ze nog nat zijn

Je best doen op een stel perfect gelakte nagels en vervolgens toch een haal weten te krijgen op je duim.

6. Met rode lippenstift buiten de randjes tekenen

Wanneer je de perfecte rode lip hebt gestift en er dan toch achterkomt dat je net iets buiten de randjes bent gegaan. Het vervolgens wegkrijgen is natuurlijk uitgesloten en een prachtige rode vlek is het resultaat.

7. Wenkbrauwen per ongeluk teveel epileren

Je wenkbrauwen net iets te enthousiast epileren waardoor je ze vervolgens twee maanden bij moet tekenen.

8. Vieze vingers en witte kleren aanhebben

Wanneer je je handen hebt gewassen en er zeker van bent dat je alle foundation eraf hebt gekregen, waarna je ineens een vette veeg terugvindt op je witte blouse.

9. Linker perfectie en rechter mislukking

Je ene oog perfect op kunnen maken en de ander met geen mogelijkheid.

10. Oogschaduw dat naar beneden dwarrelt

Oogschaduw die naar beneden dwarrelt (in je concealer) waardoor je ineens een bruine veeg onder je oog/op je wang hebt zitten.

11. Uitgelopen make-up zelf niet zien als je hém tegenkomt

Randjes die over zijn gebleven van je lippenstift of lipgloss die je altijd pas opvallen nadat je een leuke (oud)collega tegen het lijf bent gelopen.

Reageer op artikel:
De 11 allergrootste en meest herkenbare beauty frustraties
Sluiten