Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 26 mei 2015

De 11 meest awkward dingen die je kunnen gebeuren op een eerste date

Je bent weer op de markt en dat betekent dat je jezelf weer aan een aantal eerste dates zult moeten gaan wagen. Ellende. Want hoewel er soms een pareltje tussen zit, kun je ook maar al te vaak pech hebben. En wat is zo'n date dan ook een hell om te doorstaan:

1. Jullie spreken af op een te drukke locatie waardoor jullie elkaar niet kunnen vinden.

2. Wanneer jullie elkaar eenmaal hébben gevonden valt er altijd wel iémand tegen. Of jij had er meer van verwacht, of natuurlijk hij.

3. Vervolgens komt die intens awkward begroeting. Snel, je moet kiezen. Een kus? Een hand? Ieks.

4. Er zit iets tussen zijn tanden, jouw jurk zit achterstevoren aan of zijn veters zitten los. Hoe dan ook durft geen van jullie beiden er iets van te zeggen waardoor jullie als een stelletje weirdo’s naar de desbetreffende koffietent slenteren.

5. Je laat vervolgens per ongeluk in de conversatie een detail slippen waardoor de ander wéét dat je hem hebt gestalkt op social media. ‘Hoe weet jij dat nou?’.

6. En na tien minuten ben je er eigenlijk al achter dat dit hem totaal niet gaat worden. Je hebt helaas niet de ballen om het tegen hem te zeggen en blijft dus nog maar voor drie extra drankjes.

7. Je vriendin belt je eindelijk om te checken of alles wel goed gaat, zoals afgesproken.

8. Tegelijkertijd denkt de ander dat het geweldig gaat wat het allemaal alleen nog maar erger maakt.

9. En vervolgens besluit de ander ‘de move’ te maken aan het einde van de avond, die jij soepel (niet soepel) probeert te ontwijken. Awkward.

10. Jullie spreken af dat jullie het écht nog eens moeten doen, maar jij weet dondersgoed dat jij hierna in staat bent je nummer te veranderen.

11. Never. Again.

Reageer op artikel:
De 11 meest awkward dingen die je kunnen gebeuren op een eerste date
Sluiten