Yes! Er komt een tweede seizoen van de spannende thriller De 12 van Oldenheim

Yes! Na het bloedspannende eerste seizoen van De 12 van Oldenheim wilden we gelijk al meer. En gelukkig weten we nu dat er een tweede seizoen komt. We moeten helaas wel nog even geduld hebben, want het nieuwe seizoen zal pas in 2019 te zien zijn.

Heb je bij het eerste seizoen van De 12 van Oldenheim op het puntje van je stoel gezeten? Dan kun je vast niet meer wachten tot het tweede seizoen begint.

Tweede seizoen

Het tweede seizoen zit wel iets anders in elkaar dan het eerste seizoen. Het verhaal is anders, het speelt zich af in een ander dorp en ook nog eens met andere personen. Help, blijft er nog iets van over?! Jazeker, de stijl is precies hetzelfde dus je zult opnieuw op het puntje van je stoel zitten bij het kijken van het nieuwe seizoen.

Meer dan dat is er helaas nog niet bekend, we hopen dat er zo snel mogelijk een nieuwe aankondiging volgt. Wij willen wel weten welke knappen mannen er in het nieuwe seizoen meespelen.

De trailer van De 12 van Oldenheim

Nog eventjes de trailer van het eerste seizen, om je geheugen op te frissen. Nog niet gekeken? Dan begin je na het kijken van deze trailer aan je bingewatch-sessie.

Reageer op artikel:
Yes! Er komt een tweede seizoen van de spannende thriller De 12 van Oldenheim
Sluiten