Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 28 sep 2014

De 4 beauty lessen die we hebben geleerd vanuit onze favoriete films

Denk niet dat we alles op het gebied van beauty hebben geleerd door middel van de grote bladen. Nee, ook onze favoriete films hebben ons geholpen echte beauty’s te worden. Heb je de wijze lessen er even niet tussen uit kunnen plukken? Dan zetten wij ze nog een keertje voor je op een rij.

1. Breakfast at Tiffany’s

Hoewel Audrey hier lekker met een laagje make-up haar bed inrolt kunnen wij dát in ieder geval iedereen afraden. Wat deze queen wel goed doet is voldoende schoonheidsslaapjes houden.

2. There’s Something About Mary

Nadat je Magda hebt gezien in There’s Something About Mary wil je echt nóóit meer tannen. Wat een schrikbarend beeld leverde haar getande huidje op in de film. Dames, hiervan leren wij om altijd te smeren.

3. Grease

Pierce nooit, maar dan ook nooit zelf je oren. Infecties zijn bijna niet te voorkomen met de ijsblokjes-naald-methode. Brr..

4. Belle de Jour

Zoals Nadine zo mooi sprak: ‘Hoe erg je persoonlijke leven ook overhoop ligt, als je er voor zorgt dat je haar volumineus is en je oogmake-up goed zit, zal iedereen geloven dat het geweldig met je gaat’. Hoewel we het betwijfelen, kunnen we de uitspraak waarderen.

Reageer op artikel:
De 4 beauty lessen die we hebben geleerd vanuit onze favoriete films
Sluiten