Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 nov 2018

De 5 belangrijkste dingen die wij vrouwen écht zoeken in een man

Als je een wensenlijstje maakt wat betreft een man, kan die behoorlijk lang zijn. We willen een lieve man, een aardige man, een attente man, goede looks zijn ook zeer welkom, passie en doorzettingsvermogen mogen niet ontbreken en dan hebben we het nog niet eens over zijn charisma. Maar er zijn vijf dingen die we echt bovenaan kunnen plaatsen. Wij allemaal.

1. Een man die jou lief heeft voor wie jij echt bent

We mogen niet vergeten dat iedere man ook een wensenlijstje heeft. Misschien zelfs wel een eisenlijstje. We hebben het idee dat de man steeds kritischer wordt. Op zich geen probleem, maar op het moment dat hij jou ontmoet en hij voor jou besluit te gaan, is het verschrikkelijk belangrijk dat hij jou neemt voor wie jij bent.

Je bent geen prachtig omhulsel waarvan hij de binnenkant kan vormen tot wat hij ervan wil maken. Jij bent jij. Een uniek en prachtig persoon. En een man die dat wil veranderen, is niet de man waar jij naar op zoek bent. Wij vrouwen willen een man die ons accepteert voor wie we zijn en juist onze eventuele flaws ook lief heeft. We willen dat hij niets mooier vindt dan de persoon die jij bent. En dat hij houdt van alles aan jou.

2. Een man die met trots naast je staat

Niet voor je, niet achter je, maar naast je. Een man die trots is op het feit dat jij bij hem hoort. Die dat wil en durft te laten zien aan de buitenwereld. Die jou vastpakt op straat, je een kus geeft in het bijzijn van al zijn vrienden en die jou met trots de zijne durft te noemen.

En dat is ook wat jij verdient. Je verdient geen man die zich beter voelt dan jij. Je verdient ook geen man die jij continu mee moet trekken. Jullie horen samen een gouden duo te zijn. Een duo dat in evenwicht is, elkaar aanvoelt, samensmelt en voor elkaar gaat. Ook als het even niet mee zit.

3. Een man die jou een beter persoon maakt

Het is zo ontzettend fijn als je merkt dat de man die jij hebt gekozen jou motiveert, inspireert en je steunt. Dat hij jou ziet voor wie je bent, maar juist je prachtige eigenschappen nog meer naar voren laat komen. Een man die je rust geeft in drukke tijden, een man die jou het podium geeft als je dat verdient en een man die je complimenteert over al je prachtige karaktereigenschappen. Je wil graag voelen dat jij voor hem de beste persoon wil zijn, want dat betekent dat je liefde voor hem heel diep gaat.

Als hij de moeite neemt om jou te leren kennen, dan ziet hij wat jou zo mooi maakt. En de man die wij vrouwen willen zorgt ervoor dat jij zo mooi kan zijn. Dat jij kan stralen, dat je goed in je vel zit en dat hij je nooit zal tegenhouden. Nooit.

4. Een man die voor jou door het vuur gaat

Jij hebt gekozen voor hem en hij voor jou. Jullie zijn een team. En als jullie een sterk team zijn, ben je er voor elkaar. Of het nou even tegenzit, of niet, je bent er. Iedere dag weer. Je wil voelen dat hij iedere ochtend als hij wakker wordt weer voor jou kiest. Je wil weten dat hij je nooit zal laten zitten. Je wil voelen dat hij voor je klaar staat.

Want dat is liefde. Elkaar steunen door dik en dun. Voor elkaar vechten in moeilijke tijden. Van elkaar genieten op alle fantastische dagen samen.

5. Een man die onvoorwaardelijk van jou houdt

Liefde is jullie connectie. En houden van is niet zomaar iets. Misschien zeggen we het soms te snel. Maar als hij het zegt en je voelt het, dan weet je dat het goed zit. We willen niets liever dan dat hij ons overlaadt met zijn liefde. Omdat hij dat wil geven aan jou, en jij aan hem.

Liefde die je laat zweven op een roze wolk, liefde die je voelt in je buik als je hem ziet, liefde dat jullie verbindt ook al zijn jullie niet samen en liefde die verder gaat dan alleen vertellen dat je van elkaar houdt. Het zijn een paar kleine woorden, maar als hij het écht meent met jou, betekent het meer dan woorden ooit uit kunnen leggen.

Reageer op artikel:
De 5 belangrijkste dingen die wij vrouwen écht zoeken in een man
Sluiten