De 5 meest inspirerende make-over verhalen tot nu toe

Één keer in de zoveel tijd komt er weer een prachtig verhaal voorbij waar je tranen bijna van over je wangen lopen, of waardoor je ontzettend geïnspireerd raakt. Een verhaal dat je niet koud laat, en waar soms je mond van verbazing van openvalt. Dit is onze top 6:

1. Dana Vullin – De vrouw die na twee jaar eindelijk haar masker durfde af te zetten na een ernstige opzettelijke verbranding

Ze was nog maar 28 jaar toen er een jaloerse vrouw haar gezicht verwoestte met spiritus. Dana stond toen letterlijk in brand. ‘Als ik de tijd terug kon draaien, deze brandwonden en alle littekens nooit gehad zou hebben, dan zou ik het doen. Maar als iemand me vraagt hoe ik me over mijn lichaam voel? Ontzettende trots. Ik heb zo ontzettend hard gewerkt aan mijn nieuwe gezicht want als ik dan moet herstellen, dan wel zo mooi en prachtig mogelijk. As a s**t hot rig‘. Bekijk haar foto’s en lees haar hele verhaal hier.

2. Mayra Rosales – De vrouw die maar liefst 380 kilo afviel

Een bijna ongelooflijk verhaal van een vrouw die bekende voor een moord die ze niet had gepleegd, om haar zus te redden. Toen duidelijk werd dat zij het niet kon hebben gedaan en alle pijlen naar de zus wezen die een zoontje had, zette Mayra alles op alles om af te gaan vallen en voor haar neefje te kunnen zorgen. De transformatie is onvoorstelbaar. Mayra’s verhaal en foto’s bekijk en lees je hier.

3. Jake – De jongen die maar liefst 50 kilo afviel om een goede indruk te maken op zijn online liefde

Jake, 23 jaar, werd online verliefd. En niet zo’n klein beetje ook. Waar hij vroeger altijd werd gepest en nooit een vriendinnetje kreeg, was cupido nu aan zijn zijde. Voor hij haar echt ging ontmoeten besloot hij te gaan afvallen. Ruim 50 kilo. Of hij het meisje ook heeft gekregen lees je hier.

4. Mary – Het meisje van 23 dat wel 40 jaar leek met haar tot op de grond krijgt een Tyra make-over

Misschien heb je dit verhaal vorig week voorbij zien komen. Dit meisje is pas 23 jaar, met haar tot op de grond en is duidelijk toe aan een metamorfose. Tyra Banks helpt haar een handje. Hoe zij eruit komt te zien kun je hier bekijken (geloof ons, dit wil je zien).

5. John – De jongen die durft te laten zien hoe het eruit ziet als je 90 kilo verliest

John viel in zeven maanden 90 kilo af. Ongelooflijk snel. Hij hield heel veel overtollig vel over. Hij maakte een video en had daarbij één belangrijke boodschap: ‘Overtollig vel mag je nooit weerhouden om af te gaan vallen’, aldus John. Zijn hele verhaal en video bekijk je hier.

John was niet de enige die zoveel afviel en een video maakte over zijn overtollige huid. Ook Matt deed dit na 123 kilo te zijn afgevallen. Ook zijn video is de moeite waard.

Reageer op artikel:
De 5 meest inspirerende make-over verhalen tot nu toe
Sluiten