De 6 dronken eetgewoontes die iedereen (wel eens) heeft na een avondje stappen

Dat moment waarop je rollend de kroeg of club uitkomt en na een nacht lang dansen en drinken opeens merkt dat je gigantische honger hebt. En laat dat nou nooit trek zijn in iets gezonds. Kebab, shoarma, frietjes, broodje kroket, of die overheerlijke pizza. Komt dit je toevallig bekend voor?

Werkelijk alles veroberen wat er maar te vinden is in de koelkast

Het maakt jou niet uit met wat je de honger gaat stillen. Ook niet of het warm of koud is, of dat het had moeten worden opgewarmd, je eet het. Honger is gewoon ondragelijk.

Leven voor pizza

Je hebt expres weinig gegeten tijdens het avondeten omdat je precies wist hoe dit ging eindigen: met pizza. Goed dat jij jezelf eens per week een zondigavond gunt. Je verdient het. Je kunt het ook zo zien: als je die pizza gewoon helemaal opeet, is er ook geen bewijs dat hij er ooit is geweest. Right?

In slaap vallen en de bezorger missen

Dit kan gebeuren. Dat snappen we allemaal. Misschien heb je iets te diep in het glaasje gekeken, of de lampen aangedaan in de kroeg. Kortom, tijd om je bed in te duiken. Dit is zonde van je geld.

Een banaan of iets anders gezonds eten

Wáárom. Je hebt je lichaam al volgestopt met calorieën tijdens het drinken, dus die ene kleine pizza maakt dan echt niet meer uit. Gun jezelf een van A tot Z leuke avond. Tenzij je een banaantje echt heel heel heel lekker vindt na het uitgaan. Dan hebben we niets gezegd.

Zo’n honger hebben dat je zelfs dingen aan het eten bent die je eigenlijk helemaal niet lekker vindt

Je dronken alterego vindt een burger gewoon wél heel lekker.

Kleine tip voor de mensen die dit lezen met een kater: zo eet en drink je de kater weer weg (en nee dat is niet met een pizza).

Reageer op artikel:
De 6 dronken eetgewoontes die iedereen (wel eens) heeft na een avondje stappen
Sluiten