Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 nov 2015

De 9 best bewaarde vrouwengeheimen waar mannen geen weet van hebben

Vrouwengeheimen, we hebben ze stiekem allemaal. Maar of we het aan hem vertellen? Nee joh, dat vinden we alles behalve nodig. Zeer waarschijnlijk dat jij dit ook allemaal geheim houdt voor je vriendlief:

1. Hoeveel geld we uitgeven aan kleding

We halen ongeveer 30% van de prijs af. Hij vindt namelijk al dat je te veel winkelt en om hem dan ook nog eens te vertellen dat je die prachtige hakken eigenlijk niet kan veroorloven, dat willen we niet. En stiekem voelen we ons zelf ook beter als we een paar tientjes van het bedrag afsmokkelen.

2. Wanneer je dat kledingstuk precies hebt gekocht

Hij hoeft niet te weten dat je gister alweer een trui hebt gekocht. Nummer drie deze maand. Gewoon thuis het kaartje eraf halen, in de kast leggen en net doen alsof ‘ie al van vorig jaar is. ‘Herinner je deze trui niet meer schatje? Echt niet? Ik had ‘m nog aan toen weer naar oma gingen’.

3. Hoeveel tijd je aan je uiterlijk besteedt

Je hebt zonder grappen wel twee uur voor de spiegel gestaan voor een date met die leuke boy. Maar als hij je ophaalt vertel je hem doodleuk dat je net uit je werk komt gehold of snel ‘alleen’ een mascaraatje hebben opgedaan. We willen natuurlijk bloedmooi zijn en overkomen alsof we er nul moeite voor hoeven te doen om er flawless uit te zien.

4. Wat ons échte gewicht is

Niet dat hij het ons gaat vragen hoeveel we wegen maar we willen het best zelf verkondigen. Uiteraard ronden we bijvoorbeeld het gewicht van 63,5 kilo af naar een mooie 60 kilo. We weten wel dat hij ons echt niet minder aantrekkelijk vindt door die paar kilootjes meer, maar toch. Wij voelen ons gewoon net iets beter als we een lager gewicht kunnen vertellen.

5. We denken net zoveel aan seks als hij

We doen lichtelijk geïrriteerd als onze lover weer eens over seks begint te praten of als je aan hem ziet dat hij er aan denkt. We maken gerust opmerkingen zoals: ‘Jij denkt echt alleen maar aan seks he?’ of ‘Ik ben blij dat ik niet zo’n seksgedreven stel hersenen bezit.’ Maar ik werkelijkheid denken wij er net zoveel aan. Of we dat gaan toegeven? Nope. We willen toch een beetje overkomen als sexy doch braaf nonnetje.

6. We willen diep van binnen helemaal geen moderne man

Wij als zogenaamde moderne vrouw stemmen allemaal toe aan de man die ook mee helpt in het huishouden en dat wij vrouwen net zoveel werken. Dat is allemaal leuk en aardig maar we willen stiekem wel een man die spinnen dood trapt, de deur voor ons open houdt, hard werkt en simpel gezegd de stoere man uithangt. Maar we willen ons natuurlijk niet afhankelijk opstellen dus we zwijgen dan maar.

7. We fantaseren over beroemdheden

Stiekem zijn we een zware Belieber geworden sinds die Justin Bieber de ene na de andere heerlijke hit uit zijn gouden keeltje tovert. Maar als onze lover vraagt of wij hem leuk vinden antwoorden we natuurlijk dat het een klein, irritant, onvolwassen joch is. En of we fantaseren over een date met hem? Nee hoor…

8. We vertellen álles aan onze vriendinnen

We leggen onze lover op dat alles wat tussen de lakens gebeurd strikt tussen jullie moet blijven. Maar als jij een leuke, of misschien hilarische nacht hebt gehad vertel je het wel aan je vriendinnen. Ook jullie ruzies, zijn slordigheid, je irritaties, zijn sexmoves, eh ja, alles eigenlijk. Als hij vraagt of je dat doet zeg je met grote Bambi ogen dat je heus niet alles zegt tegen je vriendinnen.

LEES OOK: 17 dingen die wij vrouwen stiekem doen, maar nooit zullen toegeven

9. Dat onze exen wél goed in bed waren

Misschien was hij zelfs in sommige dingen een beetje beter. Maar we willen onze lieverd natuurlijk niet kwetsen en bovendien zal dat zijn zelfvertrouwen ook geen goed doen. Dat we stiekem af en toe terug denken aan onze avontuurtjes met onze ex is strikt geheim.

Reageer op artikel:
De 9 best bewaarde vrouwengeheimen waar mannen geen weet van hebben
Sluiten