Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 7 dec 2016

De 9 dingen die wij vrouwen écht met Kerstmis willen

Cadeautjes zijn altijd leuk met kerst. Ze liggen daar te shinen onder de kerstboom en je kunt niet wachten om het papier er vanaf te scheuren. Maar, dat is maar materialistisch. Dat is niet het ultieme kerstgevoel. Kerst draait om samen zijn en je héél gelukkig voelen. Hoe cheesy het misschien ook is. Dit zijn de dingen die vrouwen eigenlijk écht met Kerstmis willen.

1. Een man die echt van je houdt

Een man die voor jou door het vuur gaat, jouw hart heeft veroverd en onvoorwaardelijk van je houdt. Als je hem al hebt gevonden dan is het tijdens kerst extra heerlijk om elkaar diep in de ogen te kijken en kippenvel te krijgen.

Of misschien wil je als single lady heel erg graag een fantastische date met een man met wie je echt een klik hebt, je aan het lachen maakt en je serieus neemt. Dat kan ook een maatje zijn met wie je de beste gesprekken hebt, een maatje die naar je luistert. Gewoon, één en al liefde voelen.

2. De familie bij elkaar

Hoe fijn is het als je hele familie met Kerstmis bij elkaar is. Dat is toch het ultieme kerstgevoel? Dan draait het echt alleen maar om bij elkaar zijn, dan doet er verder niets meer toe. Open haard aan, warme chocolademelk, glühwein en lekker eten. Er wordt gepraat, gelachen, misschien wel gedanst. Je beseft dat je de allerleukste familie ooit hebt en dat je ontzettend veel van ze houdt.

3. Ongegeneerd veel eten zonder je schuldig te voelen

Oké Kerstmis draait toch ook wel een beetje om eten. Heel veel eten. Heel veel lekker eten ook nog eens. En toe maar, voel je echt niet schuldig, eet álles wat je lekker vindt. Waarschijnlijk is er erg veel moeite gestoken om jou de allerlekkerste gerechten voor te schotelen. Geniet daar van, het mag.

Kerstmis vieren met de mensen van wie je houdt

4. Gewoon even niet sporten

Heerlijk zo die feestdagen. Waarschijnlijk doe je niet veel meer dan alleen familie bezoeken, lekker eten en kerstfilms kijken. Aan sporten hoef je dan ook even niet te denken. Dat komt na Kerstmis wel weer (of niet). Want wat is het toch heerlijk om met je dekentje en een warme kop thee naast de kerstboom te zitten met de mensen om je heen van wie je het meest houdt.

5. Een hele dag in bed na fantastische girlsquad night

Kerstmis vier je niet alleen met je familie, je vriendinnen zijn minstens zo belangrijk. Een heel gezellig dinertje met lekker veel wijn. Met kerst trekken jullie je mooiste outfit aan, praten jullie over alles wat jullie hebben meegemaakt en voelt iedereen zich geweldig. Want wat houd je toch onvoorwaardelijk veel van deze girlsquad. De dag erna de hele dag in bed liggen is dan ook helemaal niet erg, dat is het dubbel en dwars waard.

6. Met alle puppies knuffelen

Mogen alle puppies onsterfelijk worden? Met Kerstmis is het eigenlijk ook wel heel erg leuk om eens heel veel schattige puppies om je heen te hebben. Of kleine kittens als je meer een kattenmens bent. Gewoon om de hele dag te knuffelen. So fluffy.

7. Je idool in sexy kerstpak

Misschien niet heel realistisch, maar we blijven vrouwen. De Kerstman mag wat ons betreft wel eventjes langskomen, maar dan wel als het Ryan Gosling, Chuck Bass of Channing Tatum is. Inclusief sexy kerstpak. Want ook tijdens kerst blijven we dromen over die ene hete man die ons komt verwennen. Veel beter dan cadeautjes toch?

8. Dat mensen lief zijn voor elkaar

Geen ruzies, weg met mensen die elkaar pijn doen. Het mooiste zou nog zijn: wereldvrede. Een beetje cheesy en niet helemaal reëel. Daarom is het juist tijdens kerst zo belangrijk om lief voor elkaar te zijn, elkaar te waarderen en van elkaar te houden. Maak dit dan ook duidelijk aan de mensen om wie je geeft.

9. Je on top of the world voelen

Schuif die onzekerheid opzij, sta stil bij wat je hebt, de mensen die er zijn, wat je allemaal al hebt bereikt in je leven. Je mag trots zijn op jezelf en voel je tijdens Kerstmis eens even helemaal on top of the world. Je bent een prachtige, sterke vrouw die het verdient te stralen.

Zucht, kon het maar voor altijd Kerstmis zijn.

Lees ook: 10 x waarom we nu al met smart zitten te wachten op Kerstmis

Reageer op artikel:
De 9 dingen die wij vrouwen écht met Kerstmis willen
Sluiten