De allerbeste foundation kwasten op een rijtje

Eindelijk, je hebt je perfecte foundation gevonden (jij mazzelaar). Nu echter nog de perfecte kwast om het mee aan te brengen. Inmiddels zijn er helaas bijna net zoveel kwasten als foundations uitgebracht wat de zoektocht er niet veel gemakkelijker op maakt. Daarom maakten wij bij Beautify een fijne samenstelling van een aantal van onze favoriete kwasten. En ja, sommige kosten nog meer dan de foundation zelf, maar dan heb je ook wat.

[one_half][/one_half][one_half_last]M.A.C Foundation Brush 193
Deze redelijk platte kwast zorgt dat je erg precies te werk kan gaan. Ook rondom je ogen, neus en wenkbrauwen. Ideaal voor wanneer je perfectionistisch te werk wil gaan.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Smashbox Telephoto 3-1 Face Brush
Deze kwast is redelijk geniaal. Je kunt hem namelijk ombouwen voor verschillende functies. Een lichte finish, een medium finish en een dekkende finish. Over multifunctioneel gesproken..
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Bobbi Brown Full Coverage Brush
De kwast van Bobbi Brown is ideaal voor wanneer je een echte full proof dekking wil. Deze kwast zorgt ervoor dat je met niet teveel foundation alsnog alles dekt wat er gedekt moet worden. Een fijne kwast voor meiden die pigmentvlekjes of pukkeltjes willen verbergen.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Real Techniques Foundation Brush
De Real Techniques kwast is een kwast van fantastische kwaliteit. Hij verhaart niet en is erg zacht voor de huid. Ideaal voor dames met een gevoelige huid.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Shiseido Perfect Foundation Brush
En we eindigen de lijst met een absoluut pareltje. Ziet hij er niet prachtig uit? De nieuwste foundation kwast van Shiseido heet niet voor niets de Perfect Brush. Het fijne aan deze kwast is dat hij een flawless resultaat aflevert. De haren zijn zijdezacht en zijn ideaal voor de gevoelige huid. Zwijmel..[/one_half_last]

Reageer op artikel:
De allerbeste foundation kwasten op een rijtje
Sluiten