De állerleukste baan ter wereld: pandaknuffelaar

Panda's zijn ongeveer dé schattigste beesten ter wereld. Maar nu wordt het nóg leuker: een pandacentrum in Y'an zoekt namelijk iemand die elke dag wil knuffelen met baby-panda's. Whut? Ja, echt.

Deze baan klinkt natuurlijk als muziek in je oren. De héle dag knuffelen met de allerkleinste, liefste baby-panda’s? Dat laat je je geen twee keer zeggen. Misschien maak jij wel kans om deze baan op de kop te tikken. Iedereen kan namelijk solliciteren, je moet alleen 22 jaar of ouder zijn en enigszins het verschil tussen een panda en een koalabeer kunnen zien. Nou, dat is niet zo moeilijk toch!?

Je enige taak als verzorger is om 365 dagen per jaar met de panda’s door te brengen en hun blijdschap en zorgen te delen. Daarnaast krijg je ook nog eens salaris. Echt? Om je droom achterna te gaan en de hele dag met panda’s te knuffelen? Jazeker. Het salaris is ruim 2500 euro per maand, je woning wordt betaald en je mag gebruik maken van een SUV zolang je er werkt.

De baan is naar verwachting enorm populair, de sollicitatiecommissie in Peking verwacht vele aanmeldingen. Maar zal slechts één enkeling blij maken. Pandaknuffelaar is namelijk ontzettend populair. Vrijwilligers uit heel de wereld komen naar China om daar te werken.

En zo zal je baan er uitzien. Ahh!

Wie wil dit nou niet? Een droombaan ten top, toch!?

LEES OOK: Droombaan: dolfijnentrainster Bernadet zwemt en knuffelt elke dag met dolfijnen

Reageer op artikel:
De állerleukste baan ter wereld: pandaknuffelaar
Sluiten